Premier az Ipar Napjain – Mitsubishi huzalszikraforgácsoló az új D-CUBES vezérlővel

– avagy már elérhető az MV-S NewGen és az MV-R Connect sorozat Magyarországon is!

A Mitsubishi Electric a 2017-es EMO-n mutatta be 2 szikraforgácsológépét új vezérlővel és leegyszerűsített kezeléssel. Egy új opció, ami egy könnyen leolvasható grafikus formában jeleníti meg a számadatokat – mely leginkább egy repülőgép pilótafülkéjéhez hasonlítható – már elérhető!

MV2400-S_BGG_4529_300dpi_CMYK

Hans-Jürgen Pelzers (kereskedelmi vezető – Európa) kifejtette: “a kezelésnek egyszerűnek, gyorsnak és rugalmasnak kell lennie, hogy a felhasználó képes legyen elérni pontos eredményeket kis erőfeszítéssel – még akkor is, ha a legmagasabb elvárásoknak kell megfelelnie.”

Az új D-CUBES vezérlő egy okos, felhasználóra alakítható kijelzőt biztosít, felszerelve minden fontos funkcióval. Minthogy a 48 cm-es multi-touch kijelző szabadon elfordítható, forgatható, az operátor kényelmesen elvégezheti a beállításokat az igényeinek megfelelően. A beépített költség és teljesítmény kijelzőnek köszönhetően az operátor analizálhatja a gép profitabilitását és felfedheti a tartalékokat, hogy optimalizálja a folyamatot és növelhesse a hatásfokot bármikor. A diagramokkal összehasonlíthatóvá válik a működési költségek és a termelékenység.

M800_EMO_2017

Minden lényeges műveleti státusz és az üzemeltetési ciklus előhívható egy érintésre – és szükség esetén kiolvasható. A gép hálózati kapcsolattal rendelkezik, USB, FTP, DNC és nyitott adat interfésszel, valamint összekapcsolható meglévő termelés irányító és analizáló rendszerekkel. Összhangban az Ipar 4.0 előrelátható jövőbeli igényeivel, bőséges feldolgozható adat elérhető ezekkel a gépekkel, biztosítva az átláthatóságot a gyártási folyamat során. Az előre integrált Intel Security gondoskodik a biztonságról.

Stephan Berg termékmenedzser szerint: „Az átlátható termelés már lehetséges, az MV-S és MV-R sorozat új D-CUBES vezérlővel biztosítja, hogy a gyártás jelentősen profitábilisabb és olcsóbb legyen.”

MV1200R_9M4A5445_0213_300dpi_CMYK

Az újonnan tervezett „Job Planner” munkaütemező lehetővé teszi, hogy egyszerűen előre vegyük a sürgős munkákat, automatikusan elmentve a félbeszakított munka paramétereit, így az később folytatható azonnal a félbeszakítási ponttól!

MV2400R_02112017-0632_300dpi_CMYK

A képzett munkaerőhiányt ellentételezve, a vezérlő végigvezeti a kevésbé tapasztalt felhasználókat a vágási folyamaton lépésről-lépésre és ezáltal tanítja őket fejben tartani a lényeget mialatt dolgoznak. A szakértői mód sokkal direktebb megközelítést alkalmaz, és a vezérlő interfész rugalmas konfigurálása lehetővé teszi, hogy teljesen hozzáhangolja a gépet a jellemző technológiákhoz és az operátor személyes igényeihez!

Forrás:M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.

Magyarországi premier: MV-S NewGen új D-CUBES vezérlővel az Ipar Napjain (május 15-18.) az M+E standon (’A’ pavilon, 208A)!
Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

További információ:

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. hivatalos honlapján.

A Mitsubishi Electric weboldalán.

Megosztás
[
    ]