EuroBLECH 2018 – “Lépjen be a digitális valóságba”

25. alkalommal kerül megrendezésre az EuroBLECH Nemzetközi Lemezmegmunkálás Technológiai Kiállítás, amelyre idén október 23. és 26. között kerül sor, a németországi Hannoverben.

Hat hónappal a kiállítás előtt már 38 ország közel 1.400 kiállítója foglalt standot, hogy bemutathassák legújabb berendezéseiket és megoldásaikat. Az eddig lefoglalt terület már most elérte a 87.800 m2-es, két évvel ezelőtti rekordot. A fő kiállítók között van Németország, Olaszország, Törökország, Kína, Hollandia, Spanyolország, Svájc, Ausztria és az Egyesült Államok is.

EUROBLECH_019

A kétévente rendezett EuroBLECH kötelező esemény minden mérnök, tervező, gyártásvezető, minőségellenőr, vevő, gyártó és kutatás-fejlesztési szakember számára, hiszen itt lehetőségük nyílik felfedezni a lemezmegmunkálás legújabb trendjeit és berendezéseit. A látogatók idén számos élő demonstráción vehetnek részt, bepillantást nyerve az intelligens megoldások és innovatív gépek teljes spektrumába. Az iparban jelenleg teret hódító digitális átalakulás hatalmas mértékben járul hozzá a gyártói hatékonyság növekedéséhez és az egyre fejlettebb automatizációs megoldások alkalmazásához, ami egyértelműen tapasztalható lesz az idei kiállításon. Ezt igazolja a 2018-as mottó is: “Lépjen be a digitális valóságba”, ami magába foglalja mind az Ipar 4.0, mind pedig az Intelligens Gyárak jelentőségét a lemezfeldolgozó iparban. Ezek a trendek ráadásul a kis- és középvállalkozások életében is egyre nagyobb szerepet töltenek be, hiszen egyre több vállalat tervez befektetni a vonatkozó technológiákba, hogy piaci előnyhöz jussanak versenytársaikkal szemben.

“A digitális átalakulás jelenleg egy fontos téma az iparban. Ez közvetlen együttműködést igényel a teljes értéklánc mentén, a gyártás ellenőrzésétől a karbantartásig.” – mondta Evelyn Warwick, az EuroBLECH kiállítás igazgatója, a szervező Mack Brooks Exhibitions nevében. “A legnagyobb kihívás a lemezfeldolgozó cégek számára, hogy olyan intelligens gyártói környezetet teremtsenek, ami a biztonságos adatmegosztásra és a gépek, munkafolyamatok hálózatosítására épül. Az EuroBLECH 2018 lehetőséget kínál a látogatóknak arra, hogy megoldást találjanak ezekre a kihívásokra és olyan üzleti kapcsolatokat alakíthassanak ki, amelyek segíthetnek folyamataik, gépeik és rendszereik gyártói integrációjában.” – folytatta Evelyn Warwick.

ForrásEuroBLECH

További információ:

Az EuroBLECH hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]