Érdi KKV lett az Év Gyára

Átadták az Év Gyára 2017 díjakat május 11-én, a budapesti Larusse Rendezvényközpontban és a 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategóriában a GIA Form Kft. – fennállásának 15. jubileumi évében – megkapta a fődíjat, így egy évig viselheti az Év Gyára kitüntető címet.

A fődíjat – akár csak a tavalyi kategória győzelmünket – munkatársainknak köszönhetjük, ugyanis a Dolgozói elégedettség kategóriában újra az első helyen végeztünk. A verseny során a Termelés és Ipar 4.0 kategóriákban kerültünk élmezőnybe, így az összesítés eredménye, hogy megkaphattuk az Év Gyára 2017 első helyezését.

2018k4

Gaszt Attila, a vállalat talajdonos-ügyvezetője, a versenyen szerzett tapasztalataival kapcsolatban elmondta, hogy “A zsűri személyes auditja során – ahol a megszerezett benyomások  25%-ban befolyásolták  a végeredményt –, információkat cserélhettünk az MTA SZTAKI munkatársaival ipar 4.0 témában, ami után elkezdett kirajzolódni a digitális stratégiánk. Ráadásul egy ilyen pályázat lehetőséget ad arra is, hogy áttekintsük az elmúlt időszak eredményeit, megismerjük jobban azokat az ipari szektorban tevékenykedő hazai vállalatokat, akik a technológiai fejlettség magasabb fokán állnak és a piacon vezető szerepet töltenek be.

Gaszt Attila (jobbra) és édesapja, Gaszt István a GIA Form Kft. képviselői az Év Gyára 2017 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategória győztesei

Gaszt Attila (jobbra) és édesapja, Gaszt István a GIA Form Kft. képviselői az Év Gyára 2017 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategória győztesei

Minden hazai termelőüzemmel rendelkező cég pályázhatott a meghirdetett 9 kategóriára, az összetett Év Gyára díjat pedig az a cég nyerhette el, amely több kategóriában a shortlistre került és legalább az egyikben az első helyen végzett.

Év Gyára lett a 10 milliárd forint feletti éves árbevétel kategóriában, a Robert Bosch Power Tool Kft., 3-10 milliárd forint közötti éves árbevétel kategóriában Simon István egyéni vállalkozó és a 3 milliárd forint alatti éves árbevétel kategóriában nyert a GIA Form Kft.

További információ

A GIA Form Kft. weboldalán.

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]