Testreszabható nyomógomb-konfigurátor az Eaton-tól

Az Eaton nyomógomb-konfigurátora segítségével egyszerűbben kiválaszthatja és kombinálhatja a vállalat termékportfoliójából az Önnek megfelelő működtető- és jelző készülékeket.

Az Eaton online nyomógomb-konfigurátora lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy saját számítógépük előtt ülve állíthassák össze az igényeiknek megfelelő működtető készülékeiket. A programot kifejezetten a gép- és berendezésgyártókra igazítva fejlesztették ki, de a nagykereskedők és a végfelhasználók számára is hasznos lehet. Felhasználóbarát kezelőfelülete bárhol és bármikor lehetővé teszi az ember-gép kapcsolatokhoz szükséges összes elem kiválasztását és konfigurálását. A szoftver jelenleg több mint 2600 Eaton terméket tartalmaz. Ezeket között megtalálhatóak a már jól ismert RMQ-Titan család tagjai, az új RMQ lapos sorozat tagjai (melyek az előbbiekkel kombinálhatóak), az RMQ kompakt többféle változata, valamint az RMQ16 sorozat elemei és a FAK kézi és lábműködtetésű nyomógombjai.

Működtető készülékek egyszerű kiválasztása és tervezése az Eaton nyomógomb-konfigurátorával

Működtető készülékek egyszerű kiválasztása és tervezése az Eaton nyomógomb-konfigurátorával

Az egyes termékek magától értetődő, grafikus alapú bemutatásának és a lehetséges konfigurációk világos és egyszerű megjelenítésének köszönhetően a konfigurátor jelentős hozzáadott értékkel bír a felhasználók számára. Az előnyök közé tartozik a rendelkezésre álló termékek gyors áttekintése, az egyes elemek egyszerű és gyors kiválasztása, valamint az adott gomb megnyomásával kapcsolatos dokumentálható információk összegyűjtése. Ezenkívül a szoftver támogatja a komplett készülékek testreszabott összeszerelését: javasolja a megengedett konfigurációkat és elutasítja az esetlegesen hibás konfigurációkat. Ha elkészült a konfiguráció, táblázatos formában lehívható az alkatrészek listája, amely az ajánlatkérés alapjául szolgál.

“Ezzel a szoftverrel az Eaton a hatékony konfigurációs eszközök iránti növekvő piaci igényekre kíván válaszolni” – mondja Bernd Wolff, az Eaton termékmenedzsere. “A konfigurátor segítségével ügyfeleink hatékonyabban tudnak dolgozni, nem csak az intuitív kezelőfelület miatt, hanem a termékek animált nézetének köszönhetően, amely a virtuális vezérlőpulton keresztül azonnal létrehozható.”

A konfigurátor ingyenesen elérhető EZEN A LINKEN. A jövőben az Eaton további termékcsaládokat kíván hozzáadni a konfigurátorhoz, valamint olyan szolgáltatásokkal kívánja bővíteni azt, amelyek segítségével még egyszerűbbé válik a megfelelő működtető készülékek kiválasztásának és konfigurálásának a folyamata, és még nagyobb választék áll majd a felhasználók rendelkezésére.

Az Eaton-ről:

Az Eaton vállalat villamosipari ágazata globális vezető szerepet tölt be és szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme, a szünetmentes energiaellátás, a vezérlés és automatizálás, a világítástechnika, a strukturális megoldások és a csatlakozástechnika, a szélsőséges és veszélyes környezetekhez nyújtott megoldásokban és a mérnöki szolgáltatásokban. Komplett termékportfóliójának köszönhetően az Eaton mindig képes megoldásokat kínálni napjaink legnehezebb villamosenergia-gazdálkodási kihívásaira.

ForrásEaton

További információ:

Az Eaton hivatalos honlapján.