Rendezvények áprilisban

Márciusban már minden kétséget kizáróan elindult az idei kiállítás- és vásárszezon, ugyanakkor az előttünk álló hónap is számos eseményt tartogat. Összeszedtük a legfontosabb hazai és nemzetközi rendezvényeket.

expo_general

TopSolid 7.12 ősbemutató – 2018. április 10-11-én

Yamazaki Mazak CE sro Magyarországi Fióktelepe és a TopSolid hivatalos hazai forgalmazója, a CAD-CAM SOLUTIONS Kft., valamint a Lovász Forgácsoló Kft. közös szervezésében kerül megrendezésre az esemény, amelyen a TopSolid legújabb kiadását és alkalmazási lehetőségeit ismerhetik meg az érdeklődők. Az eseményen a megmunkálásokat Mazak szerszámgépek végzik majd Mitsubishi szerszámokkal így egy komplett modellezési-gyártási folyamatot kísérhetnek végig a látogatók.

Wireless Connaction Konferencia – 2018. április 11.

A konferencia az ipari rendszerekben alkalmazott vezetéknélküli kommunikációs technológiákra fókuszál, de ezek mellett szó lesz az adatbiztonságról, aktuális és várható trendekről, valamint a fejlődő vezetékes megoldásokról is.

wire 2018 és Tube 2018 szakvásárok – 2018. április 16-20.

A cső- és huzalipar legfontosabb európai eseményét rendezik április közepén Düsseldorfban. A németországi város számos kiállítás otthona, de ezek közül is kiemelkedik ez a szakvásár, melyre 70.000 nemzetközi szakmai látogatót várnak.

wiretube16_JV2750

PAINTEXPO 2018 – 2018. április 18-20.

Az ipari festészet izgalmas új trendjeivel, innovatív megoldásokkal és számos, az iparágban alkalmazható technológiával találkozhatnak az érdeklődők a németországi Karlshue városában.

Logisztika Napja 2018 – 2018. április 19.

A logisztika napja számos programmal, előadásokkal, plakátversennyel és kapcsolódó rendezvényekkel várja az érdeklődőket. A programkínálatból kiemelnénk a Leonardo Group Kft. által szervezett “LEAN szemléletű folyamatfejlesztés a logisztikában” tematikus napot, amelyen a LEAN és az Ipar 4.0 kapcsolatát, a legújabb logisztikai trendeket és izgalmas új fejelsztéseket mutatnak be a szakértők az résztvevőknek.

Hannover Messe – 2018. április 23-27.

A Hannover Messe teret kínál a friss kutatási eredmények és az új fejlesztések bemutatására. Az iparági érdeklődők az újdonságok mellett rendkívül széles kiállítói portfólió miatt is érdekesnek találhatják a rendezvényt.

SMART Manufacturing Experience – 2018. április 30 – május 2.

A hónapot az Egyesült államokban megrendezésre kerülő SMART Manufacturing Expreience kiállítás zárja, melynek célja, hogy a legkorszerűbb technológiákat hasznos gyakorlati megoldásokban alkalmazva mutassa be.

A kiállítások szezonja természetesen nem ér véget az áprilisi hónappal, májusban hazánkban és Európa szerte további izgalmas szakvásárokkal, házi rendezvényekkel és nyílt napokkal várják majd a cégek és a szervezők az érdeklődőket. 

 

Az események időpontjait és a regisztrációs információkat megtalálja egy helyen, a főoldalunkon található folyamatosan frissülő eseménynaptárban.

Megosztás
[
    ]