Nyílt Napok a Prémium Szerszámgépszerviz Kft.-nél

A cég második alkalommal, az idén is megrendezi nyílt napját termékei és szolgáltatásai bemutatására, melyre szeretettel meghívják az érdeklődőket. Az előző nyílt nappal ellentétben most már több, a cég által képviselt gyártó termékei és szolgáltatásai is bemutatásra kerülnek a két napos workshopon. A termékek megismerése mellett bemutatásra kerülnek az újdonságok, a gépfelújító műhely és lehetőség nyílik arra, hogy a látogatók személyesen találkozzanak a cég szakembereivel vagy a helyszínen egyeztessenek a jövőbeli tervekről. 

A Prémium Szerszámgépszerviz Kft. csapatán kívül jelen lesz a DATRON AG. képviseletében Jens Böning – Területi értékesítési vezető és Marvin Groeb – Alkalmazástechnológus, valamint a HungaroCAD Informatikai Kft. részéről Füzi Csaba – Műszaki Igazgató úr, aki az Inventor HSM Cad-Cam szoftvert mutatja be.

banner-tornos

A házi kiállításon megtekinthetik a következő berendezéseket:

  • Datron M8Cube nagysebességű marógép HSC Pro vezérlővel – élő demó marás látható rajta
  • Datron NEO+ nagysebességű marógép Datron Next vezérlővel – élő demó marás látható rajta
  • Tornos Swiss GT32/6 hosszeszterga berendezés Fanuc 31i-B vezérlővel – szimulált gyártás látható rajta
  • Ph-Cleantec 1000SR Univerzális melegtisztító berendezés – élő tisztítási bemutató
  • Ph-Cleantec 600SR+ Alkatrészmosó berendezés – élő tisztítási bemutató
  • Ph-Cleantec 1000SRK Gépmosó berendezés – élő tisztítási bemutató
  • Tornos Deco 13 felújítás alatt álló hosszeszterga berendezés

A kiállítás mindkét napon megtekinthető, a programok azonosak lesznek csütörtökön és pénteken is. Délelőtt a Prémium Szerszámgépszerviz Kft. által képviselt cégek és újdonságaik kerülnek bemutatásra előadások keretében, ebéd után pedig workshop jellegű egyéni vagy kiscsoportos gép prezentációkon, konzultációkon vehetnek részt a látogatók.

A rendezvény időpontja: 2018. április 26-27.

Kérjük, hogy a létszám előzetes felmérése érdekében regisztráljanak a premium@premiumszerviz.hu e-mail címen, 2018.04.23-ig.

A rendezvény helyszíne: 6035, Ballószög 3. kerület 65.

További információ

A Prémium Szerszámgépszerviz Kft. weboldalán.

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

[
    ]