Hatékony megoldások munkadarabok tisztítására és felületkezelésére

A korábban Dürr Ecocleanként ismert vállalat nemrégiben önálló márkaként, Ecoclean néven kezdte meg újra működését. Az Ecoclean az SBS Group (Shenyang Blue Silver) gépészeti cég égisze alatt továbbra is az ipari munkadarabok tisztítására és felületkezelésére alkalmas megoldások fejlesztésén és gyártásán dolgozik.

Az Ecoclean oldószeres tisztításra szolgáló megoldásai – itt az EcoCcore – normákat teremtenek a tisztítás ezen területén a tisztítási minőséget, a megbízhatóságot, a rugalmasságot és a tisztítási költségeket illetően. Kép forrása: Ecoclean

Az Ecoclean oldószeres tisztításra szolgáló megoldásai – itt az EcoCcore – normákat teremtenek a tisztítás ezen területén a tisztítási minőséget, a megbízhatóságot, a rugalmasságot és a tisztítási költségeket illetően.
Kép forrása: Ecoclean

Az Ecoclean (korábban Dürr Ecoclean) 1956-os megalakulása óta folyamatosan fejlődött, a Dürr AG égisze alatt nemzetközi hírnévre tett szert, és időtálló, innovatív berendezéseivel és megoldásaival vált elismertté az ipari tisztítási technológia világában. Az Ecoclean és az UCM mostantól független márkaként egyesül az SBS Ecoclean Group égisze alatt. Az utóbbi vállalat fő tevékenysége jelenleg és a jövőben is az ipari munkadarabok tisztítása és a vízalapú felületkezelése lesz. 

Az innovatív feldolgozási technológiának köszönhetően az Ecoclean vízbázisú közegek tisztítására alkalmas tisztítóberendezései – itt az EcoCwave – további megoldásokat biztosítanak minden tisztítási feladathoz, a durva tisztítástól egészen a precíziós tisztításig. Kép forrása: Ecoclean

Az innovatív feldolgozási technológiának köszönhetően az Ecoclean vízbázisú közegek tisztítására alkalmas tisztítóberendezései – itt az EcoCwave – további megoldásokat biztosítanak minden tisztítási feladathoz, a durva tisztítástól egészen a precíziós tisztításig.
Kép forrása: Ecoclean

Az újraindulás számos területen lehetővé teszi a csoport fejlődését és előrehaladását. A vállalat Dürr Ecoclean néven már világszerte jelen volt a piacon Európában, Kínában, Indiában, az Amerikai Egyesült Államokban és Mexikóban található, az adott helyi igényeket kiszolgáló telephelyeivel. Az átszerveződés egyik célja még közelebb kerülni az ügyfelekhez és még hatékonyabban kiaknázni a növekvő piacokat, ami felgyorsíthatja a vállalat globális, bár regionális központú tevékenységeinek terjedését. Az Ecoclean németországi üzemei Filderstadtban és Monschauban továbbra is globális kompetencia-központokként működnek az SBS Ecoclean Group összes vállalata számára. Az összeköttetések és az üzleti kapcsolatok szintjén az ügyfelek és a partnerek is jól bevált struktúrákra támaszkodhatnak. Az eladásokért, a szervizelésért, a pótalkatrészekért és az adminisztratív részlegekért felelős személyek és az elérhetőségek változatlanok maradnak.

A felületkezelés területe olyan megoldásokat foglal magában, mint az EcoCsteam rendszerek, amelyek hatékony és célravezető folyamatokat tesznek lehetővé, pl. a bevonási műveletek előtt a műanyag részek gyártási folyamatába integrált tisztítása. Kép forrása: Ecoclean

A felületkezelés területe olyan megoldásokat foglal magában, mint az EcoCsteam rendszerek, amelyek hatékony és célravezető folyamatokat tesznek lehetővé, pl. a bevonási műveletek előtt a műanyag részek gyártási folyamatába integrált tisztítása.
Kép forrása: Ecoclean

A vezetőség az Ecocleanen belül egyesített Tisztítás és Felületkezelés részlegeknek is nagy figyelmet szentel. Továbbra is kiemelt szerepet játszanak majd a tisztítási szegmens innovatív fejlesztései, amelyek lehetővé teszik a vállalat számára, hogy folyamatosan új normákat teremtsen az ipari munkadarabok tisztításának területén. Ezzel párhuzamosan a felületkezelés területén végzett tevékenységek – beleértve az olyan megoldásokat, mint például az EcoCbooster és EcoCsteam rendszerek – várhatóan kibővülnek. Ezen a területen a cél további új fókuszpontok létrehozása, és a vállalat irányadó technológiai vezető szerepének erősítése.

További információ

Az Ecoclean Csoport weboldalán.

Megosztás
[
    ]