A Walter új online katalógusa még könnyebbé teszi a termék- és információkeresést

A felhasználók termékadatokat, modelleket, letölthető anyagokat és még sok minden mást is megtalálhatnak az új online katalógusban.

A Walter AG bemutatja új online katalógusát! A precíziós szerszámok gyártója ebben információkat kínál a felhasználóknak a termékek átmérőjével, hosszával, árával, elérhetőségével és még sok más egyébbel kapcsolatban. Ezzel egy időben a Walter jelentősen egyszerűsítette a termékkeresés folyamatát és a következő három módot kínálja erre:

  1. Használható ugyanaz a szerkezet, mint a Walter nyomtatott katalógusánál.
  2. Rugalmasan alkalmazható szűrőfunkciók használata, és
  3. teljes szövegű keresés lehetősége.

walter_online_cat

Minden keresési lehetőséget optimalizáltunk vagy új funkciókkal egészítettünk ki. Például, ha egy terméket a termékhierarchia segítségével kutatunk, akkor a felhasználó a Walter nyomtatott katalógusából már ismert szerkezet segítségével keresheti a megfelelő megoldást. A keresési szűrő folyamatosan a keresési szöveghez igazítja a szűrők számát. A teljes szövegű keresésnél a felhasználók a keresett terméket a “sarokmaró” kifejezést vagy a termékcsalád kódját (pl. F4047) használva is megtalálhatják.

A Walter online katalógusát mobil eszközökre is optimalizáltuk. A termékinformációk mellett a felhasználók különböző kiegészítő adatokhoz juthatnak, mint például a DIN4000-nek megfelelő jellemzők, 2D-rajzok vagy 3D-STEP-modellek a saját CAD/CAM-szimulációikhoz (STEP: szabvány termékmodell-adatok cseréjére). Ezenkívül információkat kaphatnak a szerszámtesthez illő váltólapkákról, műszaki adatokról, valamint pótalkatrészekről és kiegészítőkről is. A felhasználók megtekinthetik a kiegészítő tartalmakat a Walter weboldalán és, szükség esetén meg is rendelhetik a terméket a Walter TOOLSHOP-ján keresztül. A Walter a “Szerszám alkalmazáshoz” funkciót egy hathatós segítőként írja le, amely a fogyasztóknak alkalmazásspecifikus forgácsolási adatokat szolgáltat a kiválasztott szerszámmal kapcsolatban úgy, hogy közvetlen linkkel csatlakozik a Walter GPS-hez, a “megmunkálás navigációs rendszeréhez”.

További információ

A Walter AG hivatalos weboldalán.

A Walter AG online katalógusát bemutató videóban.