Vegyen részt Európa legnagyobb cső- és profilipari szakvásárán az EPL-Tech-kel!

Látogasson el Ön is a világ legnagyobb cső- és profilipari vásárára Düsseldorfba április 16-20. között! Tájékozódjon a tudomány és technika mai állásáról, a legújabb fejlesztésekről, trendekről! Most ráadásul ingyen belépőt is igényelhet!

Messe Düsseldorf

Hamarosan kezdetét veszi az év legnagyobb cső- és profilipari szakvására a düsseldorfi vásárközpontban. A Tube 2018 névre hallgató szakvásár keretén belül több mint 1200 nemzetközi kiállító mutatja majd be a terület legújabb fejlesztéseit 2018. április 16-20. között.

Csőhajlítással foglalkozik?

Találkozzon gépgyáró partnerével és nézze meg, miben mások a többiek. Ismerje meg, hogy az Ön versenytársai milyen gépeket használnak és ez jelent-e számukra versenyelőnyt. Fokozza a versenyhelyzetet, legyen Ön is a fejlesztések motorja.

Gépberuházás előtt áll?

Itt néhány óra alatt felmérheti a különféle gyártók kínálatát, megoldásait, minőségét, szolgáltatásait és nem utolsó sorban személyes ismeretségekre tehet szert. Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg a beruházásainál.

Nézze meg élőben a DYNOBEND standját!

A holland Dynobend cégnél sok nagyszabású fejlődés és változás történt az elmúlt két évben. A Tube Biennálé az iparág legrangosabb rendezvényeként méltó alkalom arra, hogy a Dynobend több évtizedes cső- és profilalhajlítási szakértelmét és legfrissebb újításait új köntösbe öltöztetve mutassa be. Látogasson el a Dynobend új világába és élje át az anyag tökéletes alakulását.

A Dynobendet az 5-ös csarnok G32-es standján fogja megtalálni

Ismerje meg a PBT AG Profilbiegetechnik gépportfólióját!

A svájci székhelyű PBT AG Profilbiegetechnik magas minőségi és műszaki igényeket kielégítő digitális vezérlésű profilhajlító gépek gyártója. 1991 óta az ügyfeleivel szorosan együttműködve tervez új műszaki megoldásokat komplex hajlítási feladatok hatékony kivitelezésére. A hajlítógépek tervezésétől az üzembe helyezésig, a vevők projektjének minden szakaszát figyelemmel kísérve, tanácsadással, prototípus-készítéssel, gépkezelők betanításával és helyszíni üzembe helyezéssel segíti ügyfeleit.

A PBT AG Profilbiegetechniket a 6-os csarnok G06-os standján fogja megtalálni

Az ingyenes belépőjegy EZEN A LINKEN igényelhető!

ForrásEPL-Tech

További információ:

Az EPL-Tech Kft. hivatalos honlapján.

Kapcsolat:

Vértessy-Kovácsvölgyi Ágota
Irodavezető
+36 70 605 55 45
office@epl.hu

Megosztás
[
    ]