Szakmai szeminárium a MAZAK és a CAD-CAM SOLUTIONS Kft. közös szervezésében

A Yamazaki Mazak CE sro Magyarországi Fióktelepe és  TopSolid hivatalos hazai forgalmazója, a CAD-CAM SOLUTIONS Kft. meghívja Önt a „TopSolid 7.12 ősbemutató – 5 tengely és MillTurn a TOP-on” szakmai szemináriumra 2018. április 10-én és 11-én, amelynek központi témái:

  • a TopSolid 7.12 verzió új PDM funkciói
  • 5 tengely és MillTurn gépek hatékony programozása
  • az OPTI 4.0 gyártásoptimalizálási megoldások

szeminarium promo kep

A TopSolid 7.10, majd 7.11-es verziója világszerte, így Magyarországon is nagy sikert aratott a felhasználók körében, egyebek mellett a fejlett és teljes értékű PDM (termékadat-kezelési) képességeinek köszönhetően. A legújabb verzió, a 7.12 még többre képes, és ezt be is mutatjuk. Ízelítőt adunk az új funkciók kínálta lehetőségekből, így aki eljön, még a kétnapos nyári TopSolid szeminárium előtt hasznos tudással gyarapodhat. A rendezvénynek a neves japán szerszámgépgyártó, a MAZAK magyarországi technológiai központja ad otthont, ahol – a már említett TopSolid 7.12 ősbemutató keretében – egy MAZAK VARIAXIS i600 5-tengelyes megmunkáló központon, valamint egy MAZAK QUICK TURN 200MY hajtott szerszámos esztergán lehet az 5-tengelyes, illetve a többszörösen bonyolult felületek megmunkálásában tapasztalatot szerezni. A bemutató megmunkálások során egy személygépjármű  „karrosszériáját“ a MAZAK VARIAXIS i600 géptípuson alakítjuk ki, míg kerekeit a QUICK TURN 200MY esztegán gyártjuk le. A szerszámokat a Lovász Forgácsoló Kft. biztosítja. A csúcsminőségű Mitsubishi szerszámok magyarországi forgalmazójának szakemberei a helyszínen is az érdeklődők rendelkezésére állnak szerszámozási kérdésekben.

A MAZAK 5 tengelyes többszörösen bonyolult felület megmunkálására készült megmunkálóközpontjának legújabb generációja rövidebb folyamatidőt, nagy pontosságot és egyedülálló ergonómiát biztosít. Páratlanul nagy sebesség és pontosság. Max. orsófordulatszám 12 000 1/min (opció: 18 000 1/Min, 30 000 1/min) A legnagyobb munkatér: asztalméret Ø 500 mm (i-500), Ø 600 mm (i-600), Ø 700 mm (i-700), Ø 800 mm (i-800).

VARIAXIS i600: A MAZAK 5 tengelyes többszörösen bonyolult felület megmunkálására készült megmunkálóközpontjának legújabb generációja rövidebb folyamatidőt, nagy pontosságot és egyedülálló ergonómiát biztosít. Páratlanul nagy sebesség és pontosság. Max. orsófordulatszám 12 000 1/min (opció: 18 000 ford./perc, 30 000 ford./perc) A legnagyobb munkatér: asztalméret Ø 500 mm (i-500), Ø 600 mm (i-600), Ø 700 mm (i-700), Ø 800 mm (i-800).

Szintén szemináriumunk keretében mutatjuk be gyártásoptimalizálási lehetőségeket kínáló megoldáscsomagunkat, az OPTI 4.0-t. A csomag része a TopSolid integrált CAD-CAM-PDM szoftver, az állásidőket jelentősen csökkenteni képes nullpontrendszerek bevezetése, a CAM programozás folyamatát felgyorsító színkód-jelölések integrálása a megmunkálás-tervezés (CAM) területén, a sablonszerszámozás feltöltése, amely révén csökkenthető az előkészítési és a CAM programozási idő, a sablondokumentációk (operátori lapok) készítése, amelyek csökkentik a nem sztenderd szerszámok szerelési idejét és az átállási időt, továbbá a szerszámgépek monitorozást végző szoftver és egy NC-kód ellenőrző szoftver bevezetése, valamint az online támogatás. Ezek révén 30-100%-os teljesítménynövekedés érhető el. Már a lehetőségek megismerése is hasznot hozhat, ezért arra biztatjuk, jelentkezzen ingyenes szakmai szemináriumunkra, amelyet kiemelten ajánlunk a MAZAK gépekkel dolgozó üzemeknek, vagy a MAZAK gépek beszerzését tervező forgácsoló cégeknek, hiszen a MAZAK szerszámgépek a TopSolid CAM-mel együtt is megvásárolhatók, illetve a gép, vagy gépek üzembe állítása során mérnöki támogatást biztosíthatunk, így többek között segítséget nyújthatunk  a megfelelő működéshez elengedhetetlen posztprocesszorok megírásában.

QUICK TURN 200MY: Nagy teljesítmény a nehezített megmunkálási folyamatokhoz maró funkció és Y-tengely A szabványos 5000 min⁻¹ és az opcionális, nagy sebességű 10000 min⁻¹ fordulat az anyagok széles skálájának megmunkálási követelményeit kielégíti Az alacsony axiális erő nagy pontosságú esztergálást biztosít a kis átmérőjű munkadarabok esetén is

QUICK TURN 200MY: Nagy teljesítmény a nehezített megmunkálási folyamatokhoz maró funkció és Y-tengely A szabványos 5000 ford./perc és az opcionális, nagy sebességű 10000 ford./perc fordulat az anyagok széles skálájának megmunkálási követelményeit kielégíti Az alacsony axiális erő nagy pontosságú esztergálást biztosít a kis átmérőjű munkadarabok esetén is

A szakmai nap programja és előadásai:

09:00 – 09:30Érkezés
09:30 – 11:00Prezentációk (egy kávészünettel)
11:00 – 15:00Élő megmunkálási bemutatók (ebéd 12.00-től)

 

A szakmai napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

További információ

A MAZAK hivatalos honlapján.

A CAD-CAM Solutions Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]