Szimultán öttengelyes megmunkálás Japánból: OKUMA GENOS M460V-5AX

Kisebb helyigényű, nagy teljesítményű megmunkálóközpontot dobott piacra az OKUMA. Az újgenerációs GENOS M460V-5AX kompakt szerszámgép Japánban készül, és a piacon a saját kategóriájában kiemelkedő tulajdonságokkal és felszereltséggel rendelkező gépnek igen kedvező az ára.

Smartus_machine_article

A Japánban tervezett és gyártott új OKUMA GENOS M460V-5AX szimultán öttengelyes függőleges megmunkálóközpont egy korábbi modell továbbfejlesztése, amely felvonultatja az Okuma intelligens technológiák széles tárházát, beleértve az OKUMA OSP-P300MA-H vezérlőt. Ez a kompakt gép a piacon a saját kategóriájában kiemelkedő tulajdonságokkal és felszereltséggel rendelkezik. A gépre a teljes körű garancia 24 hónap, a főorsóra a garancia korlátozás nélkül 36 hónap.

Az alapfelszereltség tartalma:

  • Szimultán 5-tengely
  • X-Y-Z mérőléc
  • 5-Axis Auto Tuning automatikus kalibráció
  • ServoNavi aktív szervó paraméter állítás
  • Nagy teljesítményű- és nagy nyomatékú főorsó
  • Nagy kapacitású szerszámtár
  • Nagynyomású- és nagy térfogatáramú főorsón keresztüli hűtés
  • Renishaw RMP60 munkadarab bemérő

A hőstabil szimmetrikus doboz szerkezetű, portál felépítésű váz, valamint a főorsó aktív hőkompenzációs rendszere biztosítja a megnyúlásból eredő 5 µm alatti pontosságot még az orsó szakaszos működése esetén is.

OKUMA_gep

Könnyen kezelhető, 15 colos színes érintőkijelzős OSP Suite vezérlő, amely a kezelői üzenetek funkciója révén számos olyan előnyt biztosít, amelyek megkönnyítik a napi karbantartási feladatok ellátását és ellenőrzését, illetve több műszakos munkarend esetén az átállással kapcsolatos információk megosztását.

OKUMA_OSP

Az „5-Axis Auto Tuning System” öttengelyes automatikus hangolású rendszer biztosítja az öttengelyes megmunkálás pontosságát, geometriai hibaméréssel és hibakompenzációval, egyenesség kompenzációval, Renishaw RMP60 munkadarab bemérővel.

A precíz alkalmazásokban is kiválóan teljesítő szerszámgéppel orvostechnikai és repülőgépipari igényeket kielégítő minőségben gyárthatók alkatrészek. Így protézisek, implantátumok vagy akár speciális szerszámok is.

További információ

Az OKUMA szerszámgépek hazai forgalmazója, a Smartus Zrt. weboldalán.

Megosztás
[
    ]