Megkezdődött a Mastercam 2019 nyilvános bétatesztelése

Elérhetővé vált a Mastercam 2019 Nyilvános Béta a Mastercam ügyfelei számára.

Mastercam 2018 Public Beta

Kisvállalatoktól a piacvezetőkig, világszerte minden Mastercam ügyfélnek lehetősége nyílik a Mastercam 2019-es verziójának megjelenés előtti tesztelésére. A szoftvert a beérkező visszajelzések alapján fogják véglegesíteni, így az ügyfelek is aktív szerepet vállalhatnak az általuk használt program kialakításában. A Nyilvános Béta tesztelői számos új eszköz hatékonyságát próbára tehetik, az egyszerű folyamatoktól a legösszetettebbekig.

A béta verzió támogatása egy online ügyfélfórumon keresztül zajlik, amit EZEN A LINKEN tudnak elérni az érdeklődők. A fórumot képzett CNC alkalmazásmérnökök, technikai támogatók, szoftverfejlesztők és minőségügyi mérnökök moderálják. Ezen a felületen követhetők nyomon a beérkezett visszajelzések alapján végzett frissítések is.

Néhány újdonság a Mastercam 2019 béta verziójából:

  • Új 2D/3D marási funkciók a szerszámpályák hatékonyságának növeléséért. Automatizált 2D élletörési és többtengelyes sorjázási műveletek. A gyorsított Finishing™ (finiselés) ezentúl az egyedi geometriájú szerszámokat is támogatja.
  • Felületi- és térmodellezési javítások, melyek leegyszerűsítik a CAM-hez használt CAD funkciókat, valamint jobb szerkesztő eszközöket kínál az üzemi programozóknak
  • Nagy teljesítményű esztergálás és maró-esztergálás, ami növeli a fúrás-süllyesztés/horonymarás hatékonyságát, támogatja a PrimeTurning™ esztergálást, bővített 3D szerszám és szerszámtartó támogatással, illetve javított rúdadagolási és import/export műveletekkel rendelkezik
  • Továbbfejlesztett validáció új, fejlett szerszámpálya megjelenítéssel és elemzéssel, illetve javításokkal a gépszimulációk terén
  • Korszerűsített munkafolyamatok és grafikai megjelenítés új, metszeti nézettel, szint- és síkkezeléssel
  • …és számos egyéb hatékonysági fejlesztéssel, szinte minden területen

Béta frissítések és ismert problémák:

A tervek szerint minden hónapban érkezik egy új bétaverzió. Az ismert problémák, javítások és egyéb részletek pedig az aktuális Mastercam 2019 Béta installálásával vagy a Mastercam fórumon érhetők el.

Gépigény:

 MINIMUMAJÁNLOTT
OS64 bites Windows 7, 8 vagy 1064 bites Windows 7, 8 vagy 10
CPU64 bites, 2.4GHz-es vagy nagyobb órajelű Intel vagy AMD processzor3.2GHz-es vagy nagyobb órajelű Intel I7 vagy Xeon E3
Memória8 GB32 GB
GPUOpenGL 3.2-es támogatás, 1GB videómemóriávalNVIDIA Quadro grafikus kártya 2 GB (vagy több) dedikált videómemóriával
Monitor1920 x 1080-as felbontás1920 x 1080-as felbontás, két monitorral
TárhelyHDD 20 GB szabad tárhellyelSSD 20 GB szabad tárhellyel
Periféria3DConnexion 3D egér

 

A Mastercam 2019 Nyilvános Béta, belépést vagy regisztrációt követően, ERRŐL A LINKRŐL tölthető le!

A Mastercam 2019 Nyilvános Béta korai hozzáférés program keretein belül érhető el. Bár átfogó teszteléseknek vetették alá, ez a verzió nem hivatalos kiadás, így gyártási környezetben való használhatósága nem garantált. A programot csak saját felelősségre használja!

ForrásMastercam

További információ:

A Mastercam hivatalos honlapján.

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]