Visszatekintés – Esettanulmányok 2017-ből

Visszatekintés sorozatunk következő részében a 2017-es év esettanulmányai közül válogattunk.

AMADA esettanulmányok

Az AMADA világszerte népszerű japán gyártó, számos termékcsoporttal szolgálja ki piacát. Áprilisban az olaszországi M.C.A. Srl-nél forgattunk a legújabb HG-ARs robotos lemezhajlító celláról. Az automatizált berendezés gyors, könnyen programozható és pontosságával garantálja a minőségi termékek előállítását.

A Gunnebo-nál forgatott videóban szintén az AMADA lemezmegmunkálási technológiáival elégedett ügyfél szólalt meg:

Creaform esettanulmány

Egy igazán különleges feladatot kaptunk a kanadai Creaformtól. A svájci Scott Sports-nál forgathattunk, ahol a kiváló méréstechnikai eszközök alkalmazását bukósisakok tervezése során mutatták be. 

Enterprise Group esettanulmányok

Az Enterprise Group idei, Ipari Digitalizáció kampányának apropóján látogattunk el a Doroti Pack Kft-hez, ahol az Edgecam és a SolidEdge szoftverek gyakorlati alkalmazásáról forgattunk. A csomagológépek tervezésével és gyártásával foglalkozó vállalat képviselői jelentős hatékonyságjavulásról számoltak be.

A GIF Modul Kft. munkatársai azt mutatták meg, hogy hogyan segíti a különleges gépjárművek tervezését és építését a SolidEdge 3D tervezőszoftver használata:

A GIF Modul Kft-nél készített esettanulmányunk ezen a linken olvasható!

EuroSolid esettanulmány

Az EuroSolid által forgalmazott SOLIDWORKS termékcsalád a gépészet számos területén bizonyít. Emellett a Wellis által gyártott masszázskádak forma- és gépészeti tervezésében is jól alkalmazható. 

Az esettanulmány ezen a linken olvasható!

FANUC esettanulmány

2017-ben a szlovéniai OKK vállalatnál forgattunk, ahol a FANUC szerszámgépek és robotok alkalmazásába nyertünk betekintést. A vállalat kizárólag a japán gyártó eszközeivel dolgozik, teljes megelégedettséggel:

Szimker esettanulmány

A hazai szerszámgépforgalmazó látja el Magyarországon a japán Matsuura szerszámgépek képviseletét. Az első Lumex Avance 25-ös gépet a magyarországi Plastelektro Kft-nél telepítették, amely nemcsak hazánkban, hanem Európában is ekkor debütált.

TRUMPF esettanulmány

A TRUMPF automatizált rendszerei felügyelet nélküli, folyamatos és megbízható gyártási lehetőséget nyújtanak a felhasználóknak. A magas szintű automatizálási megoldásokat, a TRUMPF “gyártóvárost” a gyakorlatban a ZOLLER-nél forgatott filmünkkel mutathatjuk be:

ZANI esettanulmány

A lengyelországi TEKNIA vállalatnál forgatott esettanulmányunkban a ZANI présgépekről esik szó, azok megbízhatóságáról és európai szervizszolgáltatásairól.

További információ

A CNCMedia Kft. Youtube csatornáján.

Megosztás
[
    ]