Lehull a lepel – rég várt újdonság a Supfina-tól

Idén ismét megrendezésre kerül a köszörülési megoldások nemzetközi szakvására, a GrindTec. A látogatók a Supfina vállalat standját is megtekinthetik, amit egyebek között mottójukról – “Nagy pontosságú finomköszörülés” ismerhetnek majd meg.

Fine grinding in all sizes - Supfina Spiro

A felületkezelési berendezéseket gyártó Supfina Grieshaber az iparág egyik vezető vállalata; telephelyei megtalálhatóak Németországban, az Egyesült Államokban és Kínában is. Palettájukon megtalálhatók az egy- és kétkorongos, illetve kétoldali finomköszörűk, palástköszörűk, valamint tükrösítő és szuperfiniselő gépek egyaránt.

A több évtizedes tapasztalat, valamint a legmodernebb technológiák kutatásával és fejlesztésével kapcsolatos határozott elkötelezettség eredményeként, gépeik könnyedén eleget tesznek a termelés legszigorúbb elvárásainak is. Ehhez a szakértelemhez és tapasztalathoz társul ügyfélközpontú szemléletük, melynek köszönhetően vevőik igényei, az ügyféli elégedettség mindig figyelmük középpontjába kerül. A gyakorlatba ezt az ügyfeleikkel való szoros együttműködésen és az így kialakított személyre-szabott megoldásokon keresztül ültetik be, mindig nagy gondot fordítva a precizitásra, hatékonyságra és az egyre megkerülhetetlenebbé váló automatizációra.

Mindezt összevetve nem kérdéses, hogy a több, mint egy évszázados múlttal rendelkező Supfina Grieshaber miért örvendhet töretlen sikereknek, mind a mai napig.

Az új családtag

A Wolfach-i székhelyű vállalat örömmel jelenti be, hogy az idei GrindTec-en, a közel 120 m²-es standon, a Spiro termékcsalád két meglévő gépe – F5 és F7 – mellett legújabb fejlesztésük is bemutatkozik.

A vásáron debütáló újdonságról Oliver Hildebrandt, a Supfina Grieshaber GmbH c Co. KG ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: “A márciusi GrindTec-en természetesen újabb válasszal érkezünk a piaci igényekre. Túl sokat egyelőre nem szeretnénk felfedni, de a következőt elmondhatjuk: a Supfina Spiro sikertörténet még csak most kezdődik.”

Tekintse meg Ön is a Supfina újdonságát a március 14-17. közötti GrindTec kiállításon, a 7-es csarnok 7025-ös standján!

ForrásGrindTec

További információ:

A Supfina hivatalos honlapján.

A GrindTec 2018 hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]