Indítsa az évet a DMG MORI Házi Kiállításán!

Ismét megrendezésre kerül a DMG MORI pfronteni Házi Kiállítása, melyre ezúton is szeretettel hívja meg Önöket a DMG MORI Hungary Kft.

DMG_MORI_Pfronten

Az esemény helyszínéül szolgáló, 8.500 m²-es kiállítóterületen a DMG MORI teljes portfóliója megtekinthető lesz, így több, mint 70 szerszámgép, köztük egy újdonság is bemutatásra kerül. Az esemény tematikáját idén – az Ipar 4.0 fényében – a digitális termelés és automatizációs megoldások adják; az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a CELOS rendszerben rejlő integrációs lehetőségekbe.

Világpremier – NTX 3000

A kiállítás egyik fő attrakciója a világon elsőként bemutatott NTX 3000 megmunkálóközpont lesz, mely az NTX széria eddigi legnagyobb tagjaként mutatkozik be. A multitaskingra is alkalmas gép nagy munkatérrel rendelkezik, főorsója pedig akár 3.000 percenkénti fordulatra is képes.

Fókuszban

A gépek mellett számos egyéb érdekességgel is találkozhatnak a látogatók; bemutatásra kerülnek a cég automatizációs megoldásai, három komplett additív gyártási folyamatlánc, a kimagasló minőségű perifériaeszközökhöz és kiegészítőkhöz komplex szolgáltatásokat kínáló DMQP program és a cég Technológiai Kiválóságai a repülő- és öntényipar területén. A DMG MORI egy új technológiát is az idei kiállításon mutat be először, melynek segítségével gombnyomásra automatikusan kalibrálható a gépek geometriája és kinematikája.

Információ

Időpont: 2018.01.30-02.03.

Helyszín: D-87459 Pfronten, DECKEL MAHO Straße 1

orange

Regisztrálni a DMG MORI HUNGARY Kft. jóvoltából az alábbi linkeken lehet:

2018.01.29-31

2018.01.31-02.02

Forrás:DMG MORI

További információ:

A DMG MORI Pfronten hivatalos honlapján.