Bővült a PowerMill tudástár az oldalunkon

Autodesk PowerMill 3D CAM szoftver használata felgyorsíthatja és leegyszerűsítheti a megmunkálóprogramok generálását. A megfelelő és hatékony használatához azonban elengedhetetlenek a megfelelő alapismeretek, ehhez kíván segítséget nyújtani az oldalunkon található tudástár, mely most az öttengelyes megmunkálásokra vonatkozó oktatóanyagokkal bővült.

delcam_powermill

Az öttengelyes megmunkálások köréből az ötoldalas, a 3+2 tengelyes, valamint a szimultán öttengelyes megmunkálásra vonatkozó ismereteket szerezhetnek az olvasók. A tananyag végigkalauzolja őket az elméleti alapokon, majd konkrét megmunkálási stratégiák kerülnek bemutatásra. A szoftverspecifikus ismertetővel az alapismeretekkel már rendelkező, de az öttengelyes megmunkálás világában még kezdőnek számító felhasználók is elsajátíthatják a programhasználat fortélyait. 

A fejezeteket az alábbi linkre kattintva az oldalunkon olvashatják. A tananyagot Szűcs Ferenc készítette, neki köszönhetően érhető el most a cnc.hu olvasói számára.

A tudástár az alábbi linken érhető el közvetlenül:
PowerMill Tudástár – 5-tengelyes oktatóanyagok

Ahogy az alapmodulokban, úgy az öttengelyes tananyagban is számos, a megszerzett ismereteket jól illusztráló példát és gyakorlatot találhatnak az olvasók.

Eredményes tanulást és jó munkát kívánunk!

Megosztás
[
    ]