Visszatekintés – Automotive Hungary 2017

Visszatekintés sorozatunkban összefoglaljuk az idei év legfontosabb külföldi és hazai kiállításain történteket. Az egyes események kiállítóiról készített interjúink, videóink és beszámolóink nagyszerű támpontot kínálhatnak azoknak, akik nem tudtak részt venni a rendezvényeken, de ajánljuk azoknak is, akik szeretnék felfrissíteni helyszínen szerzett élményeiket.

Sorozatunk harmadik részében ismét egy hazai vásárról, az Automotive Hungary-ről számolunk be röviden. A járműipar beszállítói és járműfenntartó-ipari szakkiállítás idén október 18-20 között került megrendezésre és több, mint 200 kiállító képviseltette magát.

1. KUKA

Az idei Automotive-on két fő attrakció is várta a KUKA standjára látogatókat. Bemutatásra került egy karosszériaelem minőség-ellenőrzési feladatait végző KR QUANTEC robot, emellett pedig nem csak megtekinthető, kipróbálható is volt az OptoForce erőmérő szenzorával szerelt KR 3 AGILUS.

Kattintson a részletes beszámolóért!

2. TRUMPF

Lézeres technológiáit mutatta be a TRUMPF Hungary Kft. A vállalat standján helyet kapott egy jelölőgép, egy lézerhegesztő állomás és egy 3D fémnyomtató is

Kattintson a részletes beszámolóért!

3. WEDCO

A professzionális szerszámokat gyártó WEDCO idén több kiállításon is két új termékcsaládját mutatta be, melyek két rendkívül megpróbáltató folyamat – a turbinalapátok készítése és a repülőgépipari titán forgácsolás – számára kínálnak innovatív megoldást.

Kattintson a részletes beszámolóért a WEDCO idei jelenlétéről!

orange

Sorozatunk korábbi részei:

  1. MACH-TECH 2017
  2. EMO Hannover 2017