Megbízható ismeretterjesztés: TRUMPF magazinok

A lemezmegmunkálás és a lézertechnológia területén élenjáró vállalat nemcsak profi szerszámgépekkel, hanem több évtizeden alapuló megbízható tudással áll partnerei rendelkezésére világszerte. Magazinjai pedig az ágazatok iránt érdeklődőknek nyújtanak megbízható ismereteket.

csm_press-magazines-keyvisual_d4f9a00d54

Idén már magyar nyelven is elérhetők a TRUe magazin egyes számai, a Laser Community pedig angolul olvasható. A TRUMPF által kiadott magazinok technológiai újdonságokat, esettanulmányokat és ágazati híreket tartalmaznak, ezzel biztosítva az olvasóknak naprakész, friss információkat. 

A TRUe magazin 2016-ban jött létre a korábbi TRUMPF Express és TruServices Journal kiadványok összeolvadásából. A magazin fókuszában a szerszámgépek világa áll, a kiadványban a gépek hálózata, a legújabb ipari trendek és kihívások szerepelnek, valamint olyan megoldások, amelyek növelhetik a termelés hatékonyságát. Emellett szerepet kapnak a szoftverek és a támogató szolgáltatások is.

Ahogy maga a TRUMPF vállalat, úgy a TRUe magazin is csúcsminőségre törekszik: a kiadvány azon túl, hogy releváns és jól hasznosítható ismereteket nyújt, megjelenésében is professzionális hatást kelt.

Nincs ez máshogy a Laser Community magazinnal sem, amely, ahogy neve is utal rá, a lézertechnológiára koncentrál. Szerephez jut benne a lézertechnológia szinte minden felhasználási területe és jövőbe mutató alkalmazási példákat is olvashatunk. Magyarországon az utóbbi időben egyre nő a lézeres megoldások iránti kereslet és a lézeres nyomtatási technológiák terjedésével egyre nagyobb az igény a közérthető tájékoztatásra is.

A Laser Community magazin pedig ezt a tudásanyagot igyekszik megosztani olvasóival.

A magazinok elérhetők a TRUMPF weboldalán, ahol olvashatók vagy letölthetők. 
Az oldalon pedig feliratkozhat a hírlevélre is, hogy a jövőben ne maradjon le a frissen megjelenő számokról!

trumpf_xmas_article

TRUMPF Smart Factory, Chicago, 2017

További információ 

A TRUMPF Hungary Kft. weboldalán.

Megosztás
[
    ]