Új szint a marási műveletekben

A Dormer Pramet bemutatta új marószerszámait, amelyek általános gépészeti fémmegmunkálásban a legtöbb fém forgácsolására használhatók.

Alkalmasak mind simítási, mind nagyolási feladatokra, akár nem megfelelő körülmények között is. Az M8330-as szerszámcsalád megbízható és sokoldalú opciót jelent hűtött és hűtés nélküli folyamatokban, acélok és öntvények megmunkálása során. Használható továbbá rozsdamentes acélok, szuperötvözetek és edzett acélok forgácsolásában is.

Inserts with M8330

A sokoldalú M8330-as lapkacsalád jól alkalmazkodik a megmunkálási körülményekhez és megbízható teljesítményt nyújt a forgácsolási folyamat során.

Az M8330 a korábbi 8230-as családot váltja fel. A váltólapkák felületét PVD bevonat védi, amely nem csak magasabb termelékenységet, hanem a hőterheléssel szemben ellenálóbb, hosszabb élettartamú, szívósabb és ütésállóbb szerszámot garantál.

A több, mint 90 különféle marólapkából álló Pramet portfóliót az M8330-as minőség új tagja egészíti ki, amely novemberben kerül bevezetésre és kimondottan másolómarásra fejlesztették.

Az RCMT10 lapkák nagy anyagleválasztási rátával rendelkeznek, akár 5 mm-es fogásmélységgel is dolgozhatnak, miközben megőrzik tartósságukat.

Magas fogankénti előtolásra tervezték az RCMT10 lapkacsaládot, amely három geometriában érhető el, így a forgácsolható anyagok skálája igen széles. Az F geometria rozsdamentes acélokhoz, szuperötvözetekhez és alacsony széntartalmú acélokhoz használható, míg az M geometriát acélokhoz és rozsdamentes acélokhoz ajánlják. Végezetül, az R geometria ötvözetek és edzett anyagok forgácsolásában teljesít a legjobban.

A Dormer Pramet emellett kibővítette a korábbi SRC portfólióját is másolómarásra alkalmas szerszámokkal.

SMORC10_2017.2

Tovább bővült az SRC10 portfólió is.

Az SRC10 szerszámcsalád kis átmérőjű marókból áll (25 – 66 mm) és többféle típusban érhető el, többek között szármarókból, moduláris- és feltűzhető marókból.

Kettős negatív kialakítása stabil vágási folyamatot tart fenn nagyolás során is és alkalmas számos marási művelet elvégzésére is, így homlokmarásra, csavarvonal interpolációra, lejtőmarásra, progresszív süllyesztőmarásra és nagy előtolású marásra is.

Minden SRC10 marószerszám rendelkezik szerszámon keresztüli hűtési lehetőséggel, magas fogszámmal és olyan fészekkialakítással, amely megbízható lapkabefogást garantál 8 felületen.

Amennyiben szeretné letölteni a Pramet 2017.2-es új termékbrossúráját, kérjük, látogasson el a www.dormerpramet.com weboldalra.
Az új Pramet termékkínálatot működés közben is megtekintheti a Dormer Pramet YouTube csatornáján: www.youtube.com/dormerpramet.

Forrás:Dormer Pramet

További információ

A Dormer-Pramet hivatalos weboldalán.

Megosztás
[
    ]