Új hordozható lézerszkennerrel bővül a Hexagon MI portfóliója

A Hexagon Manufacturing Intelligence bemutatta a Leica Absolute Tracker AT960-SR lézerszkennerét, amely a népszerű AT960-as termékcsalád alacsonyabb árkategóriájú tagja. Egy csomagajánlat részeként vásárolható meg, a Hexagon egy professzionális lézer szkennelő terméke mellett. Az új típust kifejezetten alacsonyabb méréstartományt igénylő feladatokhoz tervezték, természetesen a gyártótól megszokott minőség és sebesség biztosítása mellett.

New-Portable-Scanning-Bundle-Media-Release

A Hexagon AIFM és variozoom technológiáit felhasználva az AT960-SR rendelkezik az AT960-as termékcsalád funkcióival és kompatibilis az összes, Hexagon által forgalmazott szkennelő- és mérőtapintóval is, így a Leica T-Probe-bal, a Leica Absolute Scanner-rel és a Leica T-Scan 5-val, valamint a szabványos reflektorokkal is. Az AT960-SR 10 méteres méréstartományig terjedő mérésekre optimalizált eszköz, térfogati méréstartománya pedig hozzávetőlegesen négyszáz köbméter.

“Ezzel az új termékkel az AT960-as termékcsalád kielégíti az ügyfeleink minden igényét,” mondta Daniel Moser, a Hexagon Manufacturing Intelligence Termékigazgatója“Számos olyan mérési feladat van, amelyeknél nagy pontosságra van szükség, ugyanakkor az AT960-as portfólióban található eszközökénél kisebb méréstartományra. Az új AT960-SR-rel az ilyen feladatokhoz kínálunk megoldást, alacsonyabb áron.”

Az AT960-SR már rendelhető világszerte, a Leica Absolute Scanner vagy a Leica T-Scan 5 mellé.

Forrás:Hexagon

További információ

A Hexagon hivatalos weboldalán.