TESA MICRO-HITE magasságmérők mostantól 4 év garanciával

A TESA termékek kitűnnek a piacon magas minőségükkel, pontosságukkal és tartósságukkal. A MICRO-HITE termékcsaládba tartozó vertikális mérőeszközök (vagy más néven magasságmérők) stabil piaci pozícióval rendelkeznek és kielégítik a legmagasabb minőségi elvárásokat is. Épp ezért a TESA újabb okot ad partnereinek arra, hogy a termékek mellett döntsenek: mostantól 4 év garanciával kínálják őket, amely nem jár semmilyen extra költséggel. Ráadásul minden modellt egy, a Swiss Calibration Service által kiadott Tanúsítvánnyal (ISO17025) hoznak forgalomba.

Famille-new-MH

A MICRO-HITE eszközök hidat képeznek a hagyományos mérőeszközök és a professzionális mérőgépek között, mivel üzemi és laboratóriumi körülmények mellett is megállják a helyüket. Ezek az új eszközök a magasságmérők gyártásában szerzett 35 év tapasztalat és az összehasonlíthatatlan metrológiai know-how eredményeképp jöttek létre. A mechanikai kialakítás kihasználja a gömbgrafitos öntöttvas mikrostrukturális előnyét, ezzel magas mérési stabilitást biztosít. Számos szabadalmaztatott technológia került felhasználásra a csúcsminőségű eszközök kialakítása során, illetve számos új funkciót is beépítettek. Erre példa a QUICKCENTER technológia (led zöld/narancs/vörös), amely lehetővé teszi a felhasználók számára a vezérlési műveletek időszükségletének jelentős csökkentését, ezáltal pedig zajos munkakörnyezet és rossz fényviszonyok között is van lehetőség a mérések kivitelezésére. Átmérőmérés során például a minimum és maximum pontok beállítása a zöld fény felvillanásakor történik meg. A felhasználó a mérendő darabra fókuszálhat anélkül, hogy rá kellene pillantania a kijelzőre vagy el kellene fordítania a fejét. Erre csak a mérés végeztével van szükség – ilyenkor olvasható le a mért érték.

A motorizált változat FEEL&MOVE technológiával van felszerelve, amely egy intelligens kézikereket jelent, ezzel biztosítható a tapintó könnyed pozícionálása a mérések elvégzése során.

00760234-P24

Az érintőképernyőből és billentyűzetből álló magas minőségű kezelőfelületnek köszönhetően intuitív, egyszerű és gyors használatra, illetve automatikus .PDF kiterjesztésű mérési jegyzőkönyvek készítésére van mód. A tanuló tolerancia mód jelentősen csökkentheti a mérésekre fordított időt. Az egyedi integrált kalkulátor lehetőséget teremt néhány funkció testreszabására, amelyek szükség esetén a mérési programba integrálhatóak.

07.30074_ap02_smallú

Érthető tehát, hogy mindezek a funkciók a mérési feladatok elvégzésének egyszerűsítését célozzák. Így például két 2 dimenziós távolságmérés könnyebb feladattá válik: csak a képernyőn megjelenő lépéseket kell követni, ezáltal pedig lehetetlen kihagyni egyetlen lépést is. A súgómenü egyes fejezetei jól strukturáltan segítenek akkor, amikor éppen elakadnak a felhasználók egy-egy mérési feladat kivitelezése közben, így elkerülhető az időigényes megoldáskeresési folyamat.

07.30073_ap01

Így már érthető, hogy az ergonómia és a gyors eredmények a megfelelő kulcs a lehető leggyorsabb megtérüléshez. Önnek csak a gyártási kihívásokkal kell foglalkoznia, és mind kevesebb időt kell fordítania a mérések elvégzésére.

A TESA Tecnology-ról

A TESA SA-t 1941-ben alapították, székhelye a svájci Renens városa. A vállalat precíziós mérőeszközök gyártását és forgalmazását végzi, melyek legfőbb ismérvei a minőség, a megbízhatóság és a hosszú élettartam. Több, mint 75 éve, a TESA biztosítja helyét a piacon kiváló termékeivel, egyedülálló eszközeivel a mikromechanika és a precíziós megmunkálások terén, emellett pedig jelentős tudással rendelkezik a hosszmérésekben is.

A TESA márka piacvezető és úttörő szerepeket tölt be a magasságmérő eszközök értékesítésében, köszönhetően a széleskörű termékpalettájának, amely lefedi a tolómérők, mikrométerek, körkörösségmérők, tárcsás idomszerek és induktív tapintók kínálatát. A TESA hiteles eszközöket kínál a beérkező termékek és a termelésben létrejött darabok vizsgálatához ugyanúgy, mint a minőségbiztosítási laboratóriumok számára.

A globális viszonteladói hálózatán keresztül a vállalat a gépipar, a mikromechanikai-, az autó-, illetve a repülőgépipar, valamint az óragyártás és orvostechnikai iparra fókuszál. 2001-ben a TESA a globális információtechnikai szolgáltató vállalat, a Hexagon része lett.

További információ

A Hexagon Manufacturing Intelligence hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]