Mérőgépek, mobil mérőeszközök és szoftverek bemutatója – Ilyen volt a Werth méréstechnikai workshop

Páratlan környezetben és kiemelkedően magas szakmai színvonalon tartottak előadásokat és termékbemutatókat a Werth munkatársai a Nádas Pihenőparkban. A szakmai találkozó célja a vállalat által forgalmazott méréstechnikai termékek bemutatásán túl olyan gyakorlati tapasztalatok átadása volt, amelyeket az ügyfelek saját mérési feladataik megoldása során is alkalmazhatnak majd.

2017_10_11_Werth_Workshop_06

A kétnapos rendezvényen a vállalat által képviselt Werth, Aberlink és Creaform márkákat, illetve termékeiket mutatták be az értékesítésért felelős munkatársak. Az előadások és a gyakorlati bemutatók programja eltérő volt a két napon, a tájékozódásban és a megfelelő időpont kiválasztásában a regisztrációs felületen található részletes tájékoztató nyújtott segítséget.

Werth

A multiszenzoros koordináta mérőgépek piacán élenjáró Werth vállalat több, mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a mérőeszközök gyártása területén. Szabadalmaztatott lézeres mérőrendszereik professzionális megoldást nyújtanak számos méréstechnikai feladathoz, legyen szó laboratóriumi mérésekről vagy gyártásközi ellenőrzésekről. 

2017_10_11_Werth_Workshop_53

A workshopon egy Werth ScopeCheck S típusú mérőprojektort és a WinWerth mérőszoftver működését mutatták be a szakértők.

Aberlink

Az Aberlink egy több, mint húsz éves családi vállalkozás. A brit gyökerű cég szoros kapcsolatot ápol a Renishaw vállalattal, számos közös projekt és fejlesztés mutatja közös sikereiket. A családi tulajdonban lévő cég két mérőgépét, az Axiom too HS-t és a gyártásba is kihelyezhető Xtreme 3D-t mutatták be a rendezvényen.

Creaform

A kanadai vállalkozás piacvezető a hordozható mérőeszközök terén, kézi szkennerei páratlan mérési szabadságot biztosítanak a felhasználóknak. A workshopon a teljes termékportfóliót bemutatta a magyar képviselet, a szemléltetéshez pedig valódi gyakorlati példákat gyűjtöttek össze a közelmúltból.

2017_10_11_Werth_Workshop_48

Az előadások és az első gyakorlati bemutató után egy svédasztalos ebédre invitálták a vendégeket, amely, csakúgy, mint más szakmai rendezvényeken, további kapcsolatépítési lehetőséget, illetve szakmai tájékozódási lehetőséget biztosított. Délután két további gyakorlati bemutató következett, hogy minden látogató megismerhesse mindhárom kiállított márka termékeit a gyakorlatban is.

Csontos Tamás, a Werth ügyvezetője elmondta, hogy a rendezvény népszerűsége indokolta, hogy külső helyszínen szervezzék meg a workshopot, így választották ki a rendezvény idei helyszínét. Az eseményen részt vevő látogatók elmondása és visszajelzései alapján a workshop hasznos információkkal szolgált a felhasználóknak, ráadásul azok számára, akik a regisztrációs felületen ezt jelezték, a vállalat munkatársai próbamérési lehetőséget is biztosítottak.

[nggallery id=384]

További információ

A Werth Magyarország Kft. weboldalán.

Megosztás
[
    ]