AAA (Tripla A) Bisnode tanúsítványt kapott az M+E

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

 Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy a céggel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

P1000837

„Nekünk nagyon sokat jelent ez a minősítés, egyfajta visszaigazolása a munkánknak, és jól tükrözi az üzlethez való hozzáállásunkat. A cég eddigi, most már mondhatjuk, több mint 20 éves fennállása alatt nem vett igénybe hitelt, illetve a Bisnode credit riportból is kiderül, hogy a fizetési hajlandóság átlagosan -2 nap, tehát lejárat előtt rendezzük a számlákat.”Péter Szabolcs, ügyvezető, M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak a cég jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy az elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné egy vállalkozás, előrevetíti, hogy az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak

„Bár ez a minősítés azt vetíti előre, hogy a jövőben is biztos lábakon álló cég leszünk, ettől természetesen nem bízzuk el magunkat és nem dőlünk hátra, továbbra is teszünk azért, hogy ez így is maradjon!” – Péter Szabolcs, ügyvezető, M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.

Forrás:M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.

További információ:

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. hivatalos honlapján.