Pénztárcakímélő megoldás a Creaformtól

A Creaform szeptemberben hirdetett akciója keretében a GO!SCAN 3D lézerszkenner és a VXMODEL szoftver együtt 20.000 dollár* alatti áron érhető el.

goscan3d_atv_gear_case_3d_scanning

Az akció hátterében a kialakuló agresszív árverseny és az árérzékeny vevők hatékony, csúcstechnológiához juttatásának szándéka áll. A Creaform célja, hogy olyan eszközöket és megfelelő szoftveres hátteret biztosítson a kisebb költségvetéssel gazdálkodó vállalkozásoknak, amellyel méltó versenytársai lehetnek a nagyobb és tőkeerősebb cégeknek. Emellett az akció kiváló belépési lehetőséget biztosít a professzionális méréstechnika világába az egyik piacvezető termékein keresztül.

A 3D szkennelés számos előnye közül kiemelendő, hogy gyorsítja a termékfejlesztés folyamatát, növeli a minőséget és csökkenti a termékek előállításának költségeit. A Creaform eszközei betekintést engednek a reverse engineering folyamatokba, valamint a 3D nyomtatással is jól kombinálható megoldást jelentenek. Felhasználóbarát, pontos, gyors, megbízható és könnyen implementálható rendszerről van szó, amely a felsoroltakon túl több, a vállalat profiljától függő lehetőséget is magában foglal. 

Az akció keretében két GO!SCAN 3D modell vásárolható meg kedvező áron: a Go!SCAN 20 és a Go!SCAN 50. Előbbi megnövelt felbontásának köszönhetően az apróbb elemek részletgazdag digitalizálására, míg az 50-es változat a nagyobb felületek gyors szkennelésére használható hatékonyan.

Milyen előnyöket jelent a Go!SCAN 3D szkenner és a VXmodel együttesének alkalmazása?

  • Egyszerű, gyors, megbízható színezhető fehér fénnyel történő 3D szkennelés;
  • Hordozható kézi eszköz, amelyet a felhasználók könnyen mozgathatnak az üzemen belül és azon kívül is;
  • Kompatibilitás a vezető CAD szoftverekkel;
  • Egy éves garancia, szoftverkövetés és a vevőszolgálat elérhetősége.

A VXmodel szoftver segítségével a felhasználók professzionális minőségű 3D modelleket készíthetnek a szkennelt tárgyakról, hiszen a program a szükséges műveleteket is elvégzi a digitalizálás mellett, így hatékonyan alkalmazható a reverse engineering valamint a 3D nyomtatás során.

Az akció időtartama: 2017. szeptember 14. – 2017. december 31.

További információ

A Creaform hivatalos weboldalán.

A kiemelt akció aloldalán.

*Az árazás régiótól függően eltérhet.

Megosztás
[
    ]