Holnap nyit az Automotive Hungary

Idén ötödik alkalommal rendezik meg az Automotive Hungary Nemzetközi autóipari beszállítói szakkiállítást a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállításon a magyar járműipar meghatározó szereplői, így autógyárak és beszállítók, illetve az iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, állami szervezetek és képviseleti szövetségek vesznek részt.

AH_2017_hu

Ennek megfelelően sokszínű programmal várja a kiállítás az érdeklődőket: intelligens járművekről szervez konferenciát a Nemzetgazdasági Minisztérium, illetve lesznek beszállítói fórumok és E-mobilitás konferencia is. Hallgatói csapatokat mozgat meg a TECHTOGETHER mérnökverseny, az álláskeresőknek pedig számos ajánlattal készülnek a kiállításon részt vevő vállalatok. A karrier, az üzlet és a tudomány idén is kiemelt figyelmet kap, nem csak a tematikus programokat, hanem a teljes kiállítást tekintve is.

A kiállításra idén is több, mint 10.000 szakmai látogatót várnak, tehát ismét egy nagyszabású kapcsolatépítési programra számíthatunk a régió legrangosabb iparági szakvásárától.

Az Automotive Hungary-val egy időben rendezik meg az AUTOTECHNIKA – AUTODIGA Nemzetközi Járműfenntartó-ipari szakkiállítást is.

Időpont: 2017. október 18-20.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, Budapest, Albertirsai út 10, 1101 
Látogatói regisztráció ezen a linken.

További információ

Az Automotive Hungary hivatalos weboldalán.