Az alkotás jövője eljött. Készen áll?

Csatlakozzon hozzánk 2017. november 9-én az Autodesk Fórum – Az Alkotás jövője szakmai konferencián, és tudjon meg többet az alkotás és a tervezés jövőjéről.

Autodesk_konf_cikk

Az alkotás jövője (Future of Making Things) a következő gépipari forradalom. Ismerje meg, hogyan segíti a vállalatokat az alkotás jövője és a termékinnovációs platform abban, hogy versenyképesebbek legyenek a mai piacon. A ma és a holnap termékei olyan vevői igényeknek próbálnak megfelelni, mint a testre szabhatóság, az integrált gyártás és a folyamatos szolgáltatások. Ön hogyan fog megfelelni az igényeknek?

Fedezze fel a lehetőségeket az Autodesk Fusion segítségével – egy megfizethető, modern technológiai platformmal, amely magasabb szintre emeli a hatékonyságot és a termékéletciklus-kezelést.

Gépipari szekciónkban hallgassa és ismerje meg az előadókat, köztük az Autodesk, az MSK Hungary, a Transmoduls Kft., a Stallprofi Kft. műszaki szakembereit. A rendezvényen példákat mutatunk arra, hogyan alkalmazkodnak a gyártók az új gyártási módszerekhez, és beszélünk arról, mindez hogyan növelheti a jövedelmezőséget.

Az alkotás jövője ELJÖTT. Készen áll?

Dátum: 2017. november 9.
Hely: 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Mozi

A rendezvényen a részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztráció szükséges.
Ne habozzon, regisztráljon, mert a szabad helyek száma rohamosan fogy.
A regisztrációt november 3-án zárjuk!
REGISZTRÁLJON MOST >>

További információ

Az Autodesk Fórum – Az alkotás jövője oldalán