A jövő már megérkezett – Működő Ipar 4.0 projektek

Igaz, hogy az Ipar 4.0 még fiatal jelenség és fogalom, de az utóbbi néhány évben alaposan felforgatta a termelésről való gondolkodást és ezzel együtt az ipari és gazdasági világot. Hatása megmutatkozik a hatékonyság növekedésében, a minőség javulásában és természetesen a munkaszervezés átalakulásában is.

08_future_is_here_v2

Ahhoz, hogy a vállalatok maguk is valódi eredményeket érjenek el és profitáljanak a legújabb ipari trendekből és megoldásokból, a szemléletüket és a hozzáállásukat is jelentősen meg kell változtatniuk. Ahhoz, hogy ezt az elhatározódást segítsük, cikkünkben három már működő példát mutatunk be a termelés területéről. A szerszámgépek közötti kommunikáció, a mesterséges intelligencia alkalmazása illetve az önműködő gyár pedig ezek után már nem csupán víziónak látszik majd, hanem megvalósíthatónak fog tűnni.

Olvassa el teljes cikkünket az Ipari Digitalizáció Magazin oldalon és tudjon meg többet, hogy ne érhesse felkészületlenül a jövő!

 Az Ipari Digitalizáció Magazint azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsük a kis- és középvállalkozásokat a negyedik ipari forradalom által megkövetelt digitális átállásban. Válogatott cikkeink az Ipar és Automatizálás területét, a Digitalizáció, a Logisztika, a Szoftverek, valamint a vállalati Menedzsment témáit érintik, emellett a hatékonyságot és az együttműködést fejlesztő tanácsokkal szolgálnak.

Olvasson bele és kövesse az Ipari Digitalizáció Magazint a http://www.cnc.hu/digitalization/ oldalon, hogy ne maradjon le semmiről, ami a digitális átalakulással kapcsolatos!

További információ

Az Ipari Digitalizáció Magazin oldalán.