Sajtókonferencia a DMG MORI szerszámgépei között

Az idei hannoveri EMO kiállításon a DMG MORI a saját standján várta a sajtó képviselőit, hogy egy tartalmas konferencián mutassa be a vállalat újdonságait. 

2017_EMO_DMG_MORI_1

A szeptemberi kiállítási idején a Hannoveri vásárváros 2-es csarnokát a DMG MORI szerszámgépei töltötték meg. A hatalmas területen gépbemutatókat, szakmai- és ügyféltalálkozókat szerveztek, illetve a vállalat képviselői igyekeztek folyamatosan az érdeklődők rendelkezésére állni. 

Ez a környezet szolgált a vállalat sajtókonferenciájának helyszínéül is, hiszen a korábbi hagyományokat megszakítva, idén nem egy konferenciateremben, hanem a gépek között kialakított pódiumon szólaltak meg a cég képviselői. Christian Thönes, a DMG MORI AKTIENGESELLSCHAFT ügyvezető igazgatója és Dr. Masahiko Mori, a DMG MORI COMPANY LIMITED elnöke a vállalat jelenlegi piaci helyzetéről, az újdonságokról és a jövőbe mutató tervekről is beszélt. Az eseményről készült felvételt az alábbiakban tekinthetik meg:

A sajtótájékoztató idején megtelt a csarnok és a kiállítás ideje alatt szinte állandósult ez az állapot. Azonban a médiakiszolgálás és az ügyfelekre fordított figyelem hatása, ahogy a kiállítás sikeressége is, a következő néhány hónapban válik láthatóvá. A vállalat munkatársai azonban a korábbi tapasztalatok fényében bizakodóak lehetnek ezzel kapcsolatban.

További információ

A DMG MORI honlapján.