EMO 2017 – Additív technológia és automatizálás a Matsuura standján

A Szimker Zrt. munkatársai idén is várnak minden kedves látogatót a Matsuura és a Precision Tsugami standján, az EMO Hannover kiállításon. Az érdeklődők megismerhetik többek között a Matsuura trendteremtő additiv technológiájának, a Lumex Avance hibrid gépcsaládnak a legújabb tagját, a Matsuura automatizálási megoldásait KKV-k számára, valamint a Precision Tsugami Magyarországon korábban nem elérhető ferdeágyas esztergáját, az M08SYE-II gépet.

Additív technológia

A kiállításon bemutatásra kerül a porágyas hibrid gépek úttörőjének 5. generációja, a Lumex Avance 25, mely sok újdonságot és jelentős ciklusidő csökkenést hoz.

highlight_lumex

 

Automatizálás és ipar 4.0

Napjainkban dübörög az Ipar 4.0 és egyre nagyobb kereslet mutatkozik az automatizált megoldások iránt. Az ipari trendek követése elengedhetetlen a versenyképesség megtartásához vagy növeléséhez, valamint biztosítani kell a megfelelő munkaerőt.

highlight_platform

A közeli jövő legsúlyosabb problémájára, a képzett és képzetlen munkaerő hiányára a Matsuura komplex, kelet európai óradíjakkal is hamar megtérülő megoldásait mutatja be a kiállításon. Fókuszban az Mx-330 és Mx-520 kompakt, multipalettás rendszer, mely magas termelékenységet és gyors megtérülést ígér.

highlight_simpleAuto

Belépő a japán esztergaközpontok világába

A felső kategóriás esztergagépek gyártója, a japán Precision Tsugami idén is számos géppel vesz részt az EMO kiállításon. Többek között az új 38 mm-es áteresztésű BO386E-III, Y2-tengelyes hosszesztergát és az M08SYE-II ferdeágyas esztergát mutatják be. Az utóbbi, Y tengellyel és ellenorsóval szerelt gép korábban nem volt elérhető Magyarországon, ám robosztus felépítésének, könnyű kezelhetőségének és nagyon kedvező ár-érték arányának köszönhetően a közeljövőben biztosan a vevők kedvencévé fog válni.

m08sye-gantry

ZUSE Hüller Hille

A nagy múltú Hüller Hille cég a közelmúltban a ZUSE csoporthoz került, akik nagy tervekkel és rengeteg új koncepcióval készülnek. A látványos és izgalmas stand sok meglepetést tartogat a gyártó ígérete szerint.

A kiállításon a Matsuura standját a 27-es csarnok E55-ös standján, a Precision Tsugami-t a 17-es csarnok A54-es standján találják majd meg, a ZUSE Hüller Hille és az FFG pedig a 14-es csarnokban állít ki.

További információ és kapcsolatfelvétel

A Szimker Zrt. weboldalán.

Lépjenek közvetlenül kapcsolatba a Szimker Zrt. képviselőivel, akik a helyszínen szívesen adnak részletesebb tájékoztatást:
Csányi Balázs +36303777850
Kálmán Péter +36308665009
Popper Gábor +36209547740