A Dormer Pramet standját is érdemes lesz megtekinteni az EMO-n

Az idei évben a Dormer Pramet cégcsoport képviselete nem csupán egy egyszerű kiállítási standdal jelentkezik a hannoveri EMO vásáron. 

Ez az első év, hogy a 2014-ben egyesült két vállalat, a tömör szerszámokat gyártó Dormer és a váltólapkás szerszámokra specializálódott Pramet együtt szerepel a kiállításon. Annak ellenére, hogy a Dormer Pramet, mint önálló cég még igen fiatal, a két egyesített vállalat több, mint 150 éves tapasztalatát és hagyományait viszi tovább. Így magas minőségű, hatékony termékekkel szolgálja ki az ipart.

A cégcsoport az egyesítés nyomán jelenleg az egyik legszélesebb – ha nem a legszélesebb – termékportfóliót kínálja. A választék lefedi a tömör keményfém és váltólapkás szerszámokat, a gyorsacél, vagy akár a tömör karbid szerszámokat, illetve az általános használatra szánt, vagy különleges, specifikus megmunkálásokhoz alkalmas szerszámokat.

Force-X-group

Stefan Steenstrup, a Dormer Pramet vezérigazgatója, aki maga is személyesen meglátogatja az eseményt, elmondta: “Annak ellenére, hogy már megalapozott és jól működő kapcsolatrendszerrel rendelkezünk az ipari világban, a hannoveri EMO kiállítás fórumot biztosít a további németországi terjeszkedéshez és a külföldi piacok eléréséhez.”

Természetesen a kiállításon a látogatók megtekinthetik a cégcsoport legújabb fejlesztéseit és kedvelt termékeit, így a Force X fúrócsaládot is. Ez a termékcsoport változatos körülmények között, különböző gépeken használva képes nagy teljesítményre és pontosságra 3xD-től egészen 8xD kialakításig. Ezek a fúrók a CTW (Continously Thinned Web) technológiával készültek, amely nagyon erős szerszámfelépítést eredményez. Ennek köszönhetően megnövekedett a szerszám teljesítménye és élettartama is.

shoulder-milling-cutters

Mellette a jelenlegi “zászlóshajó” termék, a Force AD univerzális marószerszám is kiemelt figyelmet kap az EMO-n. A széleskörű lapkakínálattal rendelkezésre álló szerszámcsalád számos, egymástól merőben eltérő körülményekkel járó alkalmazásban is kiválóan szerepelhet. A szilárd teljesítményt a lejtő- vagy helikális interpolációval vegyítve többféle anyagban is nagy teljesítményre képes. Ezzel a Force X fúrócsaládhoz hasonlóan magas minőségben támogatja az általános gépipari forgácsolási feladatokat ugyanúgy, mint a speciális alkalmazásokat.

Látogassa meg Ön is a Dormer Pramet képviselőit a 3-as csarnok A64-es standján a kiállítás ideje alatt!

További információ

A Dormer Pramet weboldalán.

Az EMO Hannover hivatalos honlapján.