Bemutatkozik az Esztergakés Gyártó Kft.

Oldalunkon bemutatkozik, az immár több, mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező pócspetri székhelyű Esztergakés Gyártó Kft. A cég szerszám- és alkatrészgyártással, valamin szerszámgépek forgalmazásával foglalkozik.

DSCN3002

Az Esztergakés Gyártó Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozásként, és a mai napig megőrizte családias jellegét. Kezdetben forrasztott keményfém lapkás esztergakéseket gyártottak és értékesítettek. A cég székhelye Pócspetriben egy családi ház mögött kialakított műhelyben volt. A géppark folyamatosan fejlődött, kezdetben hagyományos és egyetemes marógépekből illetve esztergákból állt. A vásárlói igények kielégítése céljából és a folyamatos fejlődés lehetőségeit mérlegelve kinőtte a kezdeti műhelyt ezért új telephely kialakítása került sor amely jelenleg is a vállalkozás telephelye. Tehát a település ugyanaz maradt, csak a házszám változott.

IMG_1760

A sikeres gazdálkodásnak és a kemény munkának köszönhetően új beruházásokra került sor melynek keretében megvalósult egy üzemcsarnok felépítése és a géppark folyamatos fejlesztése. Így mára már igen széles a termékpaletta, különféle eszterga és maró szerszámok gyártásával és forgalmazásával foglalkoznak. Bármilyen egy-, vagy kétélű terméket rajz alapján legyártanak és próbálnak a különböző egyedi igényeknek is megfelelni.

img-68075780-8720-4667

2 évvel ezelőtt kapcsolatba léptek egy CNC gépgyártó céggel, ennek eredményeképp jelenleg is a Z-MaT cég által gyártott CNC gépeket értékesítik Magyarországon. 2017. májusában a MACH-TECH kiállításon a cég először vett részt mint kiállító, ahol bemutatásra kerültek az általuk forgalmazott szerszámgépek és a gyártott termékek.

Magyarországon egyedüliként gyártanak forrasztott lapkás esztergakéseket és erre természetesen nagyon büszke lehet a cég. 2017. januárjától a cég saját márkajelzéssel is rendelkezik, amely oltalom alatt áll. „EsztOR” jelzéssel látnak el minden általuk készített terméket.

Termékek:

Esztergakések ISO1-ISO13 (P10-20-30,K10-20-30, M10-20-30) jobbos-balos kivitelben

Gyorsacél betétkések

Gyorsacél betétkés tartók

Vésőkések

Kereskedelem:

CNC szeszámgépek(esztergák, megmunkáló központok)

Teljeskörű forgácsolási szerszámok

 

További információ

Az Esztergakés Gyártó Kft. hivatalos weboldalán.

Megosztás
[
    ]