MACH-TECH 2017 – Vadonatúj szerszámok a WEDCO-tól

Új technológiát jelentő precíziós szerszámokkal, egyéb érdekességekkel, valamint két partnerrel fogadta látogatóit az osztrák WEDCO, a 2017-es MACH-TECH kiállításon. Videónkban a WEDCO, a GGW GRUBER és a NIKKEN egy-egy képviselője számolt be az idén bemutatott szerszámokról, gépekről és technológiákról.

WEDCO_MACH-TECH_1

A WEDCO vállalati filozófiájának egyik legfontosabb eleme a jó partnerkapcsolatok kialakítása és ápolása. A korábbi évekhez hasonlóan, ez idei jelenlétükön is egyértelműen mutatkozott. Standjukon segítőkész szakemberek és jó hangulat fogadta a látogatókat, a kiállítás harmadik napján pedig egy vacsorával is megvendégelték meglévő és leendő ügyfeleiket.

Vendéglátói gyakorlottságuk mellett persze szakmai felkészültségük sem maradt el – saját portfóliójuk mellett a GGW GRUBER és a NIKKEN termékeiből is ízelítőt kaphattunk standjukon.

WEDCO szerszámok

A WEDCO két új szerszáma egyben két új technológiát is jelent, használatukkal ugyanis új munkafolyamatokra nyílik lehetőség. Az egyik új szerszám egy parabola maró, amit főként az öntőforma- és présszerszámgyártó iparnak fejlesztettek. Használatával több, mint 200%-os termelékenységnövekedés érhető el, ezt az ügyfél akár saját gyárában is letesztelheti.

WEDCO_MACH-TECH_13

A másik újdonság egy, a NIKKEN-nel közös együttműködésből született, titán marószerszám. A szerszám, NIKKEN X-Treme szerszámbefogóval együtt jelenleg a legjobb megoldást jelenti a titánmarás piacán.

A vállalat számos egyéb, egyedi szerszáma is megtekinthető volt, amelyek kiváló minőségéhez, ugyanolyan színvonalú szolgáltatásokat is kínál a WEDCO. “Work on success” filozófiájuk elsődleges célja, hogy mindig új technológiákkal, szerszám-geometriákkal és bevonatokkal álljanak elő. A legtöbb esetben ezzel kifejezetten egy adott gyár sajátos problémáira reagálnak, valódi növekedést biztosítva ügyfeleik termelékenységében.

Olvassa el a WEDCO egyedi megrendelésre készített szerszámainak hatékonyságáról írt cikkünket!

GGW GRUBER mérőgépek

A 25. magyarországi üzleti évét ünneplő GGW GRUBER, a 2015-ös kiállítástól eltérően, idén nem külön standdal érkezett. Ennek fő oka a WEDCO-val való szoros együttműködésből adódó szinergia a két cég között. A GRUBER felel a WEDCO által gyártott szerszámok és munkadarabok vizsgálatáért, minőségének ellenőrzéséért, a közös stand így kézenfekvő megoldást kínált a potenciális ügyfelek és érdeklődők számára.

A MACH-TECH-en betekintést nyerhettünk a vállalat teljes kínálatába: láthattunk kézi- és függőleges mérőeszközöket, egy felületmérő rendszert, egy optikai tengelymérőt, illetve egy 3D koordináta mérőgépet is. A kiállított, csúcstechnológiás eszközök olyan piacvezető gyártók termékei, mint a JENOPTIK, a WENZEL vagy a TRIMOS.

WEDCO_MACH-TECH_18

Olvassa el a GGW GRUBER tavalyi AUTOMOTIVE HUNGARY-n lévő jelenlétéről írt beszámoló cikkünket!

NIKKEN szerszámbefogók

A különböző mérnöki eszközöket gyártó japán vállalat, a NIKKEN, idén szintén a WEDCO standján állította ki termékeit. Bemutatásra került így többek között a – fentebb már említett – új X-Treme szerszámbefogó, ami kifejezetten a titánmaró szerszámok befogásához lett fejlesztve. A befogó, ahogy neve is sejteti, extrém megmunkálási viszonyok között is nagyszerűen teljesít, anélkül, hogy a szerszám elmozdulna. Az X-Treme nem csak befogja a szerszámot, be is húzza azt egy erre kialakított végütközőig úgy, hogy közben lehetőséget biztosít a megfelelő hűtéshez is.

WEDCO_MACH-TECH_15

A NIKKEN gazdag termékkínálatából láthattunk még rezgések csillapításához használt befogót, keményfém marókat, furatkéseket és egy új, eMac digitális fúrórudat is.

[nggallery id=358]

További információ:

A WEDCO hivatalos magyar nyelvű honlapján.

A GGW GRUBER Hungary hivatalos honlapján.

A NIKKEN hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]