Cikkíró verseny – eredményhirdetés

A 2017-es MACH-TECH kiállításon hirdettük meg az első cikkíró versenyünket, melyre szabadon jelentkezhetett bárki, a gépészethez valamilyen formában kapcsolódó témával.

cikkiro_verseny_b&w_worpress

Örömünkre szolgál, hogy számos igényes pályamunkát olvashattunk át, ezek közül a legjobban sikerült írásokat hamarosan Ti is olvashatjátok az oldalon.

A beérkezett cikkeket három fő szempont mentén értékeltük: a szöveg eredetiségét, szakmaiságát és olvasmányosságát pontoztuk. Fontosnak tartottuk emellett a témaválasztást is, hogy releváns, szakmailag tartalmas cikkeket értékeljünk. Ennek megfelelően egy első és egy második helyezettet hirdettünk, akiknek a munkáját hamarosan az oldalunkon közzétesszük.

Az első helyezett pályamunkát készítő Vijatov Péter az EMO-ra, vagy egy különleges, hazai networking eseményre látogat el Ügyvezetőnkkel és szerkesztőségünk tagjaival. A második helyezett, Pataki Zsolt pedig egy látványos gyárlátogatáson vehet majd részt. Ezúton is gratulálunk nekik!

Mivel munkavédelmi, vagy ahhoz kapcsolódó területen nem érkezett be pályamunka, ezért a munkavédelmi felszerelést felajánló partnerünk javaslatára, azt a következő versenyen újra nyereményként kínáljuk majd fel.

Köszönjük minden jelentkezőnek a versenyen való részvételt és bízunk benne, hogy a következő versenyünkre még több pályamunka érkezik majd. Célunk, hogy az oldal tartalmát Ti is formálhassátok, és olyan cikkeket közöljünk, amelyek tájékoztatnak és szakmai segítséget nyújtanak.

Az első versenyünk tapasztalatait figyelembe véve jövőre akár több kategóriában és témában is versenyt hirdetünk. Addig is kövessétek az oldalunkat!