Az AMADA Miyachi Europe által fejlesztett robotos adagolócella nagy mértékben növelheti a termelékenységet

Az Amada Miyachi Europe bejelentette legújabb robotos adagolórendszereinek választékát. a Berendezésekkel teljesen automatizálhatók a széles körben, így az autógyártásban, az elektronikai iparban, a napelem-gyártásban, az IT, a multimédia, illetve az orvostechnikai szektorban végzett adagolási és anyagterítési műveletek.

A megoldás ötvözi az Amada Miyachi Europe standard folyadékadagolóit a nagy sebességű, felhasználóbarát működésű, precíz JANOME robotkarokkal. Ezzel a lépéssel pedig jelentős termelékenységnövekedést ígér a felhasználóknak.

JC-3Dispenser

Az AMADA Miyachi Europe által kínált termékek célja a gyártás pontosságának, sebességének, rugalmasságának és költséghatékonyságának fokozása. Ehhez olyan megoldásokat kínál, amelyek 1 – 500.000 mPas viszkozitású anyagok hatékony és precíz kezelését teszik lehetővé. Az elérhető választékban megtalálhatók az egykomponensű térfogati adagolók, az egykomponensű nyomás-idő vezérelt adagolók és a kétkomponensű adagolók, valamint a sugaras adagolók is.

A JANOME robotokat és az Amada Miyachi Europe adagoló rendszereket egyesítve olyan applikációspecifikus termékek jönnek létre, amelyek alkalmasak különböző tulajdonságú anyagok adagolására, ragasztások, tömítések formázására, kenőanyagok rendszerbe juttatására és más, hasonló feladatokra.

A precíz, felhasználóbarát JANOME robotok stabil alapot kínálnak a vállalatoknak, mivel többféle adagolómegoldást nyújtanak a gyártáshoz. A dialógusalapú vezérlőszoftver könnyűvé teszi a programozásukat. A robot pedig egyszerűen végez el háromdimenziós lineáris- és ívinterpolációkat, +/- 0,01 mm-es ismétlési pontossággal.

További információ

Az AMADA Miyachi Europe hivatalos weboldalán.