A komplett megoldás az ön szerszámainak: Wedco Tool Service

Az osztrák szerszám-specialista, a Wedco, mint gyártó, kereskedelmi és szolgáltató cég gondoskodik vevőiről azok szerszámainak teljes életciklusa alatt. Mint élező profi, a Wedco egy széles körű, ötcsillagos programot kínál magyar fémmegmunkáló vállalkozások számára – akár a Wedco maró-, fúró- vagy más gyártó szerszámaira.

wedco_3

Pick-up

A Wedco területi képviselők személyes Pick-up szolgáltatása a leggyorsabb úton juttatja el a szerszámokat a magyar vevőktől a bécsi Wedco Tool Competence Centerbe. A Wedco szakértői a közvetlen személyes kapcsolaton keresztül a vevő telephelyén is egyeztethetnek, így akár egyedi megoldások is megvalósíthatóak.

Élezés és bevonatolás

A szolgáltatások középpontját az élezés és a hozzáillesztett bevonatolás adják. Egy optimalizált folyamat által a vevő a lehető legrövidebb időn belül visszakapja szerszámait: a Pick-up Service által felvett élezési megbízás a beérkezés után közvetlenül egy Barcode azonosítással a feldolgozási rendszerbe kerül, amin keresztül a vevő egy visszaigazolási e-mailt kap.

Az élezési művelet a legmodernebb 5 tengelyes CNC gépeken a „3×1” elven készül, ami azt jelenti: 1 megbízás, 1 ember által, 1 gépen készül – ez megakadályozza a szerszámok elcserélését és egy folyamatos minőségi pluszt ad. Az éltartamok növelése érdekében az élek kémiai vagy fizikai high-tech bevonattal optimalizálhatók. Alternatív megoldásként kopásoptimalizálás, polírozás vagy bevonat-utókezelés is lehetséges.

Ezután következik a mérés és minőségbiztosítás, amiről a Wedco, kérésre részletes mérési jegyzőkönyvet készít (nyomtatott vagy PDF formátumban). Végül a szerszámokat jelölik – feliratozzák és csomagolják. Speciális vevői igény szerint lehetőség van a szerszámok egyedi jelölésére, lézergravírozására, címkézésére, újracsomagolására is. A kiszállítást újra személyesen a Wedco területi képviselők veszik át.

Az információ előny: Online Grinding

Az úgynevezett Online Grinding által a Wedco lehetőséget kínál vevőinek élezési megbízásaik A-tól Z-ig tartó online nyomon követésére. Amint a vevő megkapta e-mailben a visszaigazolást és annak sorszámát, lehetősége van a folyamat teljes útját és státuszát interneten nyomon követni. A Wedco Service szolgáltatás személyre szabható és a vevő egyéni igényeire hangolható. A Wedco Tool Service partnernek tekinti magát a legmagasabb vevő igényekre: együttműködés Profikkal Profiknak.

További információ:

A Wedco Tool Competence hivatalos weboldalán.