Renishaw a 2017-es MACH-TECH kiállításon!

A hamarosan megrendezésre kerülő MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon a magyar ipar legjava felvonul, így a Renishaw Hungary Kft-vel is találkozhatnak majd az érdeklődők május 9. és 12. között.

renishaw_machtech

A rendezvényen új méréstechnikai eszközöket és megoldásokat mutat be a Renishaw csapata. Többek között a teljes körű gyártási folyamatszabályozásban, a szerszámgépekhez illeszthető munkadarab bemérőkben és szoftverekben, a gépképesség ellenőrzésben, az útmérő rendszerekben, valamint az additív gyártástechnológiai megoldásokban lévő lehetőségek tekinthetők meg a gyártó standján. Emellett a kalibrálásról, az eszközök karbantartásáról is naprakész, friss információkkal gazdagodhat minden érdeklődő és természetesen tanácsadást és ajánlatot kérhetnek a kiállításon megjelenő szakemberektől.

Addig is, a kiállításig hátralevő időben ismerje meg az elmúlt időszak legjelentősebb újdonságait! Az utóbbi időben a Renishaw kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a már meglévő és alkalmazott mérőeszközök felújításával, korszerűsítésével még sokáig alkalmazható mérőrendszerekkel dolgozhassanak a partnereik. Emellett az egyre nagyobb teret hódító additív gyártás támogatására is nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen az így készült munkadarabok ellenőrzésével szemben is magas követelményeknek kell megfelelni.

Korábban oldalunkon olvashattak a FixtureBuilderről, amely a mérések során alkalmazott munkadarab-befogó rendszerek tervezésében nyújt segítséget, illetve Zelena Zsombor cikkét közöltük a Renishaw elmozdulásmérő rendszerekről. Ismerkedjen meg a gyártó közelmúltban bemutatott eszközeivel, szoftvereivel és iparági megoldásaival Magyarország legnagyobb gépipari kiállításán!

Látogassa meg Ön is a Renishaw Hungary-t a MACH-TECH és Ipar Napjai 2017 kiállításon, az ‘A’ pavilon 106C standján.
Regisztráljon a rendezvényre ingyenesen ITT!

További információ

A Renishaw Hungary hivatalos weboldalán.

A MACH-TECH és Ipar Napjai kiállítások honlapján.

Megosztás
[
    ]