Ingyenes webinár az ipari digitalizálással elérhető rövidebb termékfejlesztésről

Az Enterprise Group április végén indította el ingyenes webinárokból álló sorozatát, amellyel az ipari digitalizáció jelentőségét és előnyeit kívánják bemutatni. Az első program után, hamarosan itt a következő előadás.

kenyeres_kep_post

A második webinár a termékfejlesztési idő rövidülésében rejlő lehetőségeket, illetve rövidítésének módjait helyezi előtérbe. A gyorsabb reakciók nagyobb jövedelmezőséget, hatékonyságot és ügyfél-elégedettséget eredményeznek, mindez az ipari átalakulás következtében már kisebb vállalkozások számára elérhető. Az Enterprise Group munkatársai ezen az előadáson olyan gyakorlati problémák megoldásait kívánják bemutatni, mint a korábban készített dokumentáció újrafeldolgozása, vagy a 2D-s tervek 3D-be történő átültetése. Ezeknek a folyamatoknak nagy szerepe van a fejlesztési idő csökkentésében.

A webinárok mellett az Enterprise Group az Ipari Digitalizáció weboldallal kívánja tájékoztatni az érdeklődőket a digitális átalakulás jelentőségéről és négy ipari példán keresztül bemutatja magát a folyamatot is. A bemutatott vállalatok különböző ipari szektorokba tartoznak, így általánosabb képet kaphatunk a digitalizációs eszközök fontosságáról és használatuk érvényességéről, mintha csak egy cég példáját tekintenénk meg.

A második ingyenes webinárra is az Ipari Digitalizáció honlapján jelentkezhetnek: www.digitalisipar.hu/

Téma: ÜGYFÉLIGÉNYEK KISZOLGÁLÁSA RÖVIDEBB TERMÉKFEJLESZTÉSI IDŐ SEGÍTSÉGÉVEL

Az előadás időpontja: 2017. május 23., ismétlés: 2017. május 30. 

További információ

Az Ipari Digitalizálás honlapon.

Az Enterprise Group hivatalos weboldalán.