Cikkíró verseny és hírlevél-nyereményjáték!

Ha már legalább egyszer eszedbe jutott, hogy te is szívesen írnál cikket, van egy érdekes témád, vagy jártál egy olyan eseményen, amiről örömmel tájékoztatnád az érdeklődőket, akkor itt a remek lehetőség: cikkíró versenyt hirdetünk!

cikkiro_verseny_b&w_worpress

A 2017-es MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon hirdettük meg a versenyt, mely mindenkinek szól, aki a szerszámgépek világából kiragadott témában szívesen publikálna oldalunkon. A három legjobban sikerült cikket közzétesszük oldalunkon, illetve a szerencsések értékes ajándékokat kapnak majd. Így a pályázók egyike eljöhet velünk az EMO-ra, másodmagával, ahol egy teljes hétig részt vehet a kiállításon. A másik választható fődíj egy kapcsolatépítési program: egy kötetlen beszélgetéssorozat hazai cégvezetőkkel. A második helyezett betekintést nyerhet a sikeres magyar vállalatok munkájába és különleges eszközparkjuk működésébe, ugyanis egy szerencsés ellátogathat velünk hazai vállalatokhoz és bepillanthat a termelési folyamatokba is; immár nem csak a kameráinkon keresztül. Ezen kívül egy teljes munkavédelmi felszerelés is gazdára talál a verseny legeredményesebb résztvevői között.

A pályázatra bárki jelentkezhet az általa készített és (szükség esetén) megfelelően hivatkozott cikkel, melynek terjedelme minimum 3000 karakter. A szöveget lehetőség szerint .doc vagy .docx formátumban várjuk. A munkákat e-mailben, az info@cnc.hu címen lehet benevezni a pályázatra, tárgyként kérjük jelöld, hogy a Cikkíró versenyre jelentkezel! Jelenleg mindenki egy kategóriában indul, mivel ez az első versenyünk, de bízunk benne, hogy jövőre több témában nevezhetnek majd az érdeklődők.

A jelentkezési határidő május 31. éjfél, a pályázatok beérkezésének határideje június 15. éjfélAz eredmények kihirdetése június végén várható.

Ha további kérdésed lenne a versennyel kapcsolatban, keress minket bátran e-mailben!

Ne késlekedj, próbáld ki magad egy új területen, egy érdekes témában!

A cikkíró verseny mellett hírlevelünk új feliratkozóit üdvözölve egy öt héten át tartó nyereményjátékot hirdetünk. Küldd vissza e-mailben a jelölt kódot vagy szövegrészletet, és a játék végén hárman egy-egy tízezer forintos könyvutalvánnyal lesznek gazdagabbak!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre, pótold mihamarabb, hogy ne maradj le a játékról! Ezt a honlapunk főoldalán tudod megtenni.