Az ügyfél az első – a DMG MORI 5 ígérete – 1. rész

Nagyszerű hírek a DMG MORI-tól: az ügyfelek visszajelzéseire hallgatva a japán-német vállalat újraértelmezte LifeCycle szerviz- és pótalkatrész szolgáltatásait, ennek köszönhetően a jövőben ezeket magasabb minőségben és kedvezőbb áron kínálja.

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy a DMG MORI 2016-tól “Global One” névre hallgató projektjével, a vállalatot egy globális, egységesített szerszámgép csoporttá kívánja alakítani. Ennek okán pedig többek között szerviz- és pótalkatrész szolgáltatásukat (LifeCycle) is átalakították. Háromrészes cikkünkben arról az 5 szolgáltatási tényezőről írunk, amelyet a vállalat a magasabb ügyféli elégedettség érdekében hozott létre és tesz elérhetővé a magyar piacon is.

1. Eredeti pótalkatrészek a lehető legjobb árgaranciával

A DMG MORI eredeti pótalkatrészeket a magas minőség és a biztonság jellemzi, amelyről több, mint 280.000 különböző, raktáron lévő alkatrészük és több, mint 1.000 azonnal elérhető orsójuk tanúskodik. Az egyes tételek között egyaránt találhatóak új- és cserealkatrészek, akár olyan régi modellekhez is, melyek a ’70-es években készültek. Az alkatrészek a világ bármelyik tájáról rendelhetőek, a nap 24 órájában, a hét minden napján. Magyarországra a Geretsried-i telephelyről szállítanak, 95%-os elérhetőséggel. A gyári alkatrészek támogatását a vásárlástól számított tíz évig garantálja a gyártó. 

Ersatzteile

 

A vállalat cserealkatrészei kifogástalan állapotú, generál-javított eredeti pótalkatrészek, tehát költséghatékony megoldást kínálnak, változatlan minőség mellett. Ráadásul, ha a cserélni kívánt hibás alkatrészt az ügyfél visszaküldi a DMG MORI-nak, a vállalat munkatársai kedvezőbb árajánlatot adnak a vásároltra. A felújított cseredarabokra a DMG MORI hat hónapos kellékszavatosságot vállal.

Az alkatrészrendelés legegyszerűbb módja az online áruház használata, mely a www.shop.dmgmori.com oldalon érhető el. A honlapon rendelt alkatrészek szállítása díjmentes, a vásárlás a nap bármely szakaszában kezdeményezhető és bármely alkatrészről részletes információk nyerhetők.

Továbbá, ha egy DMG MORI által kínált vagy szállított pótalkatrész legalább 20%-al olcsóbb egy másik vállalatnál, az ügyfél azonnal visszakapja a különbözetet. A szolgáltatáshoz küldjön egy e-mailt az alábbi címre, amely tartalmazza a DMG MORI ajánlatát és rendelési számát, illetve az olcsóbb ajánlatot vagy az alternatív beszállító weblinkjét.

bestprice.hungary@dmgmori.com

A szolgáltatás egy másik jelentős újdonsága a DMG MORI karbantartó készlet, mely kedvező áron kínál DIY (do it yourself = csináld magad) megoldásokat, 200 különböző variációban. A készleteket a vállalat szakemberei állítják össze az adott géptípusokhoz, és tartalmazzák a legfontosabb kopó alkatrészeket és egyéb, a berendezés karbantartásához elengedhetetlen eszközöket.

[folytatása következik…]

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.