Az örök dilemma: érdemes élni a szoftverkövetéssel vagy sem?

Manapság olyan gyorsan fejlődik a technika, hogy szinte elkerülhetetlen, hogy időről-időre frissítsük eszközeinket és nem csak azért hogy lépést tudjunk tartani a technológiai változásokkal, hanem azért is, hogy ügyfeleinkkel továbbra is tartani tudjuk a gördülékeny munkakapcsolatot vagy kihasználva az új alkalmazásokat piaci előnyre tegyünk szert konkurenciánkkal szemben. Így aki valamilyen CAD rendszert használ, biztosan belefutott már a szoftverkövetés nagy kérdésébe, hogy éljen-e a lehetőséggel vagy sem?

Mindezek tükrében az EuroSolid munkatársai összeszedtek 10 pontot, amiért érdemesnek és fontosnak tartják, hogy ügyfeleik igénybe vegyék ezt a szolgáltatást. Így a SOLIDWORKS szoftverkövetési csomagjával okosan és rugalmasan hozhatják ki a legtöbbet a SOLIDWORKS megoldásokba fektetett pénzükből.

Folyamatos termelékenység: A SOLIDWORKS befektetésének fokozásához átfogó támogatást kap helyi viszonteladójától, hogy bármilyen felmerülő kihívást a segítségével leküzdhessen. Arra is van lehetőség, hogy a Dassault Systèmes SolidWorks Corp. szakemberével beszéljen, aki -ha Ön jóváhagyja- akár a gépe irányítását is átveszi.

Költséghatékonyság: A szoftverkövetés egy vagy három éves szerződésben köthető, ami kezdvezményeket és fix árakat nyújt a szerződés idejére. Azzal, hogy így a  költségei kiszámíthatóvá válnak, az új mérnöki befektetéseit jobban megtervezheti.

■ Versenyelőny megtartása: Frissítések, új verziók, különleges kiadások, bővítmények, webelőadások – mind csak az előfizetéssel rendelkezők számára elérhetők – segítenek növelni a teljesítményt és termelékenységet, hogy versenyképes maradjon a piacon.

Kapcsolattartás: A SOLIDWORKS a világ legszélesebb körben elterjedt 3D CAD szoftvere, ami hatalmas felhasználói közösséggel rendelkezik, ezzel lehetőséget adva kapcsolatfelvételre, üzleti együttműködésre, tanulásra és inspirációra. Lépjen kapcsolatba a SOLIDWORKS technikai szakembereivel, fejlesztőivel és más felhasználóival a MySolidworks felületén, fórumokon vagy rendezvényeken.

■ Tudás: Az élő támogatáson kívül az előfizetéssel rendelkezők teljes hozzáférést kapnak a SOLIDWORKS tudásbázisához, egy átfogó webalapú könyvtárhoz, ami rengeteg információt és anyagot tartalmaz. Csak az előfizetők érhetik el a SOLIDWORKS szakemberek által feltöltött műszaki cikkeket, segítségnyújtó megoldásokat, tech-tippeket és makrókat. Ezen keresztül akár egyperces önképzéssel növelhető a tervezés hatékonysága.

■ Folyamatos tanulás: A követéssel rendelkezők ingyenes hozzáférést kapnak tesztek elvégzéséhez és bizonyítványok megszerzéséhez. Ezek a tanúsítványok jól mutatják az ügyfelek, alkalmazottak és kollégák számára a SOLIDWORKS felhasználó alap (Certified SolidWorks Associate – CSWA) vagy magasabb szintű (Certified SolidWorks Professional- CSWP) tudását. A vizsgák arra is alkalmasak, hogy meghatározzák azokat a területeket, ahol a 3D CAD felhasználónak még érdemes fejlődnie.

■ Meghosszabított szoftver élettartam: A DS SolidWorks Corporation minden kérdésre válaszol vagy a szoftver használata során felmerülő nehézség megoldásához segítséget nyújt, akár jelenlegi akár korábbi verziót használ. Ez a támogatás az adott verzió első kiadásától számított 24 hónapig él, így a felhasználó eldöntheti, hogy ezalatt az idő alatt mikor és hogyan szeretne frissíteni. Részleteket itt talál.

■ Átfogó 2D-s és 3D-s tartalom: A világ minden táján élő SOLIDWORKS felhasználók által folyamatosan bővített átfogó könyvtárhoz kap közvetlen elérést, ami rajzokat, alkatrészeket, összeállításokat és alakzatokat is tartalmaz. A fogd és vidd technikával a modelleket közvetlenül a terveibe illesztheti, amivel rengeteg időt spórolhat meg tervezéskor.

■ Különleges előjogok: A követéssel rendelkező ügyfelek közvetlenül befolyásolhatják a szoftver fejlesztéseit kéréseikkel és javaslataikkal. A verziónkénti több száz újítás kezdeményezésének 90%-a az előfizetéses ügyfelektől érkezik. Továbbá a követéssel rendelkezőknek lehetőségük van a SOLIDWORKS béta verziók és EV (early visibility) szervízcsomagok eléréséhez, hogy elsőként élhessenek a CAD új képességeivel.

■ SOLIDWORKS ügyfél portál: A portálon keresztül történik a vásárlás, telepítés és a frissítések, valamint bővítmények letöltése. Itt találhatók többek között a szervizcsomagok, újdonságok, licenc információk, archivált webinárok, partner akciók és online oktatóanyagok. Sőt van lehetőség a portálon testreszabásra és csoportosításra is.

További információ

A SolidWorks Blog oldalán.

A magyarországi forgalmazó Eurosolid weboldalán.

Megosztás
[
    ]