Varinex CAM Innovations Reggeli

A globális piaci versenyben való helytálláshoz a korszerű CAD rendszerek alkalmazása szükséges, de nem elégséges. A teljes tervezési-gyártási folyamatban kiemelt szerep jut a prototípusok, a szerszámozás elkészítésének is. Ezek az eljárások lehetnek klasszikus, szubtraktív (anyageltávolítással járó, pl. forgácsolás) vagy újszerű, additív (anyag felépítéssel működő, pl. 3d nyomtatás) módszerek.

varinex_meghivoÁprilis 6-án a VARINEX Zrt. rendezvényének előadói nem kevesebbre vállalkoznak, mint arra, hogy bemutassák Önöknek ezt a két technológiát, illetve ezek kombinációját, amivel mind költség, mind minőség, mind pedig a határidő szempontjából optimalizálhatóak a tervezési-gyártási folyamatok.

A VARINEX Zrt. ezúton meghívja Önt és kollégáit CAM Innovations Reggeli című szakmai rendezvényére

Program:

9:00 Megnyitó – Voloncs György, vezérigazgató, VARINEX Zrt.
9:05 Elektródatervezés automatizálása – hogyan kezelhető komplex módon az elektróda készítés tervezése és megmunkálása – Sebők Róbert, CAD üzletág igazgató, VARINEX Zrt.
9:30 Fémporos 3D nyomtatás –  Falk György, elnök, stratégiai igazgató, VARINEX Zrt.
9:50 Alkalmazási példák 5 tengelyes megmunkálásra – gyorsítsa fel akár 10-szeresére CNC megmunkálási folyamatait – Sebők Róbert, CAD üzletág igazgató, VARINEX Zrt.
10:10 Feed the Speed! – A Tungaloy bemutatja a DoFeed marócsaládot – Sárközi Zoltán, Sales Manager, Tungaloy Hungary Ltd.
10:40 Amikor csak 1 darab kell… (Előkészítési és megmunkálási idők nagyságrendi csökkentése) – az alaksajátosság felismerés és HPC marás előnyei gép és alkatrészgyártók számára – Sebők Róbert, CAD üzletág igazgató, VARINEX Zrt.
11:00 Gyárlátogatás a Varinex Zrt. telephelyén

 

Időpont: 2017. április. 6. / csütörtök 9:00-12:00
Helyszín: VARINEX 3D nyomtatás üzletág telephely, 1106 Budapest, Fehér út 10. 36. épület.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, részvételi szándékát ITT jelezze!

További információ

A Varinex Informatikai Zrt. hivatalos weboldalán.