Tisztatérbe, nagy teherbírással – A FANUC bemutatja az új tisztateres robotját

Az új M-20iA/25C típus 25kg-os teherbírással, valamint 1.853 mm kinyúlással kapható. Ennek a modellnek kiváló tulajdonságai a teljesen zárt kialakítású, karcsú, dinamikus kialakításban rejlenek. Zárt kialakításának köszönhetően IP67-es védettséget élvez, valamint megfelel a tisztateres ISO 4 követelményeknek (ISO besorolás jóváhagyás alatt), mely védettség nem befolyásolja negatívan a robot mozgékonyságát és teljesítményét.

Legyen szó pormentes helyiségről, élelmiszer-ipari alkalmazásokról, orvos-pari eszközök kezeléséről, a FANUC szoftveropcióinak széles választéka érhető el a robothoz, hogy alkalmassá tegyék szinte bármely feladatra. Az új modell azonos teljesítményre képes, mint a sztenderd sorozat tagjai, azonos ciklusidőket hozva azonos súlyokkal való munka során. Az ismétlési pontosság tekintetében megőrizte a ± 0.023 mm pontosságot.

Az M-20iB/25C modell képességei jóval túlmutatnak a pormentes helyiségeken: mivel a tengelyek élelmiszeripari szabványoknak megfelelő kenéssel működnek, így másodlagos élelmiszeripari és gyógyszeripari alkalmazásokban –például futószalagok előrendezése, csomagolás, palettázás- is könnyedén használhatóak, szükséges átalakítás nélkül.

Emellett a FANUC lehetőséget biztosít az ügyfél által alkalmazott gyártósor tisztítási módszer tesztelésére.

Forrás:FANUC

További információ

A FANUC Hungary hivatalos weboldalán.