Jó dolog a bizalom – Még jobb azonban mérni, az OTT-JAKOB Power-Check 2 segítségével

Az OTT-JAKOB szerszámbefogástechnikai gyártó vállalat az elmúlt években a Power-Check behúzóerő mérő műszer két különböző generációját vezette be sikeresen a piacra. Az intelligens és hatékony mérőműszerrel korán felismerhető a szerszám-behúzóerő csökkenése, és a problémák már felmerülésük előtt kiküszöbölhetők a megfelelő intézkedésekkel.

Power-Check_2_neues_Logo

Az előírtnál kisebb behúzóerő-érték nemcsak a megmunkálási minőséget csökkenti, hanem a folyamatbiztonságot és a gép rendelkezésre állását is veszélyezteti.

A Power-Check 2 generáció korszerű, kompakt kialakítása egyszerű kezelést tesz lehetővé. A belső tárolóban 4000 egyedi mérés tárolható különféle adatok, például a gépazonosító, a dátum, az idő, a mért érték és a korrekciós gyűrű pozíciója.

Az energiatakarékos üzemmódnak köszönhetően a beépített li-ion akkumulátor rendkívül hosszú üzemidejű. USB-csatlakozón keresztül tölthető, amely egyidejűleg a mért értékek kiolvasására is szolgál.

A Power-Check 2 teljes körűen automatizálható, és ezáltal nehezen hozzáférhető gépeken is használható. Speciális automata adapter segítségével egyszerűen integrálható a szerszámtárba, és az automatikus üzemmódra történő átváltáskor aktiválódik a műszer automata mérési módja. Egy opcionális „wireless” modul segítségével a mérési adatok vezeték nélkül továbbíthatók.

Az OTT-JAKOB alternatívaként kedvező áron kínálja a kijelző nélküli Power-Check Magazine műszert, amely a behúzóerő folyamatos mérése céljából folyamatosan a szerszámtárolóban hagyható.

A Power-Check 2 és a Power-Check Magazine egyaránt alkalmas minden szerszámcsatlakoztatási kúp- és behúzó gomba típushoz, és elődjeihez hasonlóan meggyőzően egyszerű és gyors méréseket tesz lehetővé, rendkívül nagy pontossággal.

További információ

A magyarországi forgalmazó SKF Svéd Golyóscsapágy Zrt. weboldalán.

Az OTT-JAKOB hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]