Használja ki a Mitsubishi Materials tapasztalatát és technológiáit!

A Mitsubishi szerszámok kizárólagos magyarországi képviseletét a Lovász Kft. látja el.
Látogasson el a Lovász Kft.-hez a Mach-Tech 2017 kiállításon május 9-12 között az A pavilon, 212/C standján!

A Megmunkálástechnológiai Központot 2010 áprilisában alapították a japán Szaitamában a Mitsubishi Materials fejlesztési és problémamegoldási bázisaként.

Mitsubishi_TechCenter_post1

Fejlődő ügyfélszolgálat

A Megmunkálástechnológiai Központ célja az volt, hogy kielégítse az olyan átfogó termékmegoldások iránti igényt, amelyek tükrözik a Mitsubishi Materials által felhalmozott nagy tapasztalatot és szakértelmet, lehetővé téve számunkra az ügyfélszolgálat javítását. A tervezés 2008-ban kezdődött, majd két évnyi gondos előkészítést követően a Központ 2010 áprilisában nyitotta meg kapuit. A megoldások széles körű repertoárját azóta a Központ biztosítja, többek között egyedi megmunkáló programokkal, amelyek magukban foglalják a forgácsolási teszteket és a korszerű CAM szerszámpályákat, továbbá telefonos konzultációkkal, helyszíni bemutatókkal és teljes körű műszaki szolgáltatással. A Központ minden hónapban közel 2000 telefonhívást kap tanácsot kérő ügyfelektől, míg a Központ munkatársai körülbelül 230 ügyfelet hívnak fel rutin műszaki szolgáltatások nyújtásával.

A Központ sokféle emberi erőforrása osztozik a fejlesztés, a gyártástechnológia és a marketingiránti szenvedélyében, miközben aktívan terjesztik a gazdag tudást és fejlett technológiát az egész vállalatban. Az egyetemekkel, kutatóintézetekkel, szerszámgépgyártókkal és más külső szervezetekkel együttműködésben végzett nyílt innovációk gyakorlata lehetővé teszi, hogy folyamatosan képesek legyünk fejleszteni megoldásainkat és olyan javaslatokat tehessünk, amelyek nem csak megfelelnek ügyfeleink elvárásainak, de meg is haladják azokat. Mindez elősegíti, hogy kiváló szintű szolgáltatást nyújthassunk, amely megfelel az ipar elvárásainak.

Élvonalbeli tudás és technológia szolgáltatása

A Megmunkálástechnológiai Központ tervei szerint 2016 végéig megkétszerezik a megmunkálóközpontok és a kombinált megmunkálógépek számát. Továbbá az új szerszámok és megmunkálási stratégiák kifejlesztése is kulcsfontosságú szerepet játszik abban, amit a Központ elérni kíván. A projektért az új szerszámfejlesztő csapat felel. A 2015 áprilisában létrehozott csapat feladata olyan szerszámok és technológiák kifejlesztése, amelyek felrázzák a piacot. A japán Megmunkálástechnológiai Központ és további amerikai, spanyol, kínai és thai műszaki központok mellett a tervek között szerepel ilyen létesítmények létrehozása Németországban, Indiában és Dél-Amerikában is. A japán Megmunkálástechnológiai Központ szolgál bázisként, az elképzelés pedig az, hogy fokozzák az egyes országok műszaki központjai közötti együttműködést annak érdekében, hogy az ügyfelek számára élvonalbeli szolgáltatást nyújthassanak. Példa a kiemelkedő szolgáltatásra az a tervezés alatt álló rendszer, melynek segítségével egy amerikai ügyfél forgácsolási tesztet kérhet az amerikai központtól, de a feladatot éjszaka a kínai központ végzi el, így az ügyfél már másnap reggel megkapja az eredményeket. Miközben tudásunk és technológiánk fejlesztésére törekszünk, végső célunk az ügyfelek igényeinek azonosítása és kielégítése a legkiválóbb megoldásokkal.

Mitsubishi_TechCenter_post2

Műszaki központok kiépítése szerte a világon – Műszaki támogatás nyújtása

„Amikor először csatlakoztam a céghez, nyolc éven át az értékesítés és marketing részlegen dolgoztam, majd 2011-ben kerültem a Megmunkálástechnológiai Központba. Jelenleg a forgácsolás-tesztet végző csapatnál vagyok. A csapatba széleskörű ismeretek és tudás szükséges, nemcsak a gépkezelés, hanem a gépprogramozás területén is. Kezdetben nagyon sok tanulnivalóval járt az új pozíció, de hiszem, hogy ezáltal szélesebb munkaterületet vagyok képes ellátni. Számomra mindig első és legfontosabb helyen áll, hogy az ügyfelek szemszögéből nézve dolgozzak. Amikor az ügyfeleink forgácsolás-teszteket kérnek, minden bizonnyal valamilyen fejlesztési lehetőségre számítanak, például a ciklusidők lerövidítésére, nagyobb pontosságra vagy hosszabb szerszámélettartamra. Fontos számomra még az is, hogy minden tesztet gyorsan, pontosan végezzek el, és az eredmények a kért napra elkészüljenek. Ezen kívül foglalkozni kell az értékesítés és marketing részleg kéréseivel, valamint hozzá kell járulnunk a teljes üzleti tevékenység zökkenőmentességéhez is. Továbbra is azon dolgozom, hogy fejlesszem a Megmunkálástechnológiai Központ képességeit és megbízhatóságát az ügyfelek és a munkatársaim részére egyaránt. Fő célunk a kiváló szolgáltatások nyújtása, amelyek kielégítik ügyfeleink igényeit, és mindig előre tekintünk a jövőt álló megoldások felé.”

Mitsubishi_TechCenter_post3

A folyamatosan fejlődő Megmunkálástechnológiai Központ megoldások széles skáláját nyújtja:

  1. Forgácsolási tesztek, megmunkálási programmal kapcsolatos javaslatok és egyéb megmunkálási megoldások érhetők el.
  2. Fejlődik a telefonos tanácsadás, a műszaki tréningek és további ügyfélszolgálati területek.
  3. Elérhetők szemináriumok, amelyek segítségével könnyebben megérthetők a termékinformációk.

Forrás:Lovász Forgácsoló Kft.

További Információ:

A Lovász Forgácsoló Kft. honlapján.