Régi-új szereplő a lemezmegmunkálás piacán

A svájci lemezalkatrész-megmunkálás területét kiszolgáló Bystronic vállalat 2017-ben megalapította önálló magyarországi képviseletét. A szakértő gárda mind az értékesítésben, mind a szervizszolgáltatások terén kiszolgálja a cég hazai partnereit.

Új év, új szelek a Bystronic-nál

Idén megkezdte működését Budaörsön a svájci gyártó saját magyar márkaképviselete. A hazai piacon már jól ismert prémium kategóriás Bystronic lézervágó és hajlító berendezéseket így január óta a Bystronic Magyarország Kft. forgalmazza és szervizeli. Technikus csapatuk mostanra teljes létszámban áll az ügyfelek rendelkezésére, a svájci központtól érkező szakmai támogatással a háta mögött. Budaörsi irodájuk a gépértékesítéstől a hibaelhárításon át az alkatrészrendelésig teljes körűen ellátja a magyar piacot.

A Bystronic magyarországi szervizcsapata

A Bystronic magyarországi szervizcsapata

Röviden a Bystronic-ról

A Bystronic lemezmegmunkálási alkalmazásokat fejleszt és értékesít világszerte. A svájci székhelyű cég a Niederönz-i központ mellett két fejlesztő- és gyártóegységgel rendelkezik Németországban és Kínában. Önálló értékesítési- és szervizhálózattal több, mint 30 országban, immár Magyarországon is elérhető, képviseleten keresztül pedig számtalan más országban is megtalálható, minden kontinensen. 1994 óta a svájci ipari konszern, a Conzzeta része, amely elsősorban gépépítő vállalatokat tömörít.

A Bystronic lézervágó és lemezhajlító berendezéseket, valamint vízsugaras vágógépeket gyárt és szállít az ipari szektor szereplői számára. Prémium kategóriás megmunkálógépeihez gyári szoftvereket, illetve teljes körű szervizszolgáltatásokat kínál világszerte.

A Bystronic Magyarország Kft. elérhetőségei:

Cím: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 5.

Telefon: +36 23 610 433

E-mail: info.hu@bystronic.com

További információ

A Bystronic hivatalos nemzetközi weboldalán.

Valamint a fenti elérhetőségeken a magyar képviseletnél.

Megosztás
[
    ]