Nemzetközi 3D szkennelési diákverseny – GOM Education Award

Első alkalommal kerül megrendezésre a GOM Education Award (Oktatási Díjátadó) – egy nemzetközi diákverseny a 3D szkennelés területén. A résztvevők feladata, hogy előkészítsenek egy labor kísérletet az ATOS 3D szkennerrel, ezt pedig benyújtsák angolul 2017. június 30-ig.

gom-education-award

A normál laboratóriumi kísérletek olykor meglehetősen unalmasak tudnak lenni, úgyhogy használd inkább a GOM ATOS 3D szkennert. A kísérleteknek érdeklődést kell kelteniük a 3D metrológiában, el kell magyarázzák a technológia működését és be kell mutatniuk egy lehetséges alkalmazást. A pályázat célja, hogy inspirálja és tanítsa a diákokat a 3D metrológia lehetőségeiről és alkalmazási területeiről. A benyújtott munkákat egy szakértő zsűri bírálja el.

A győztes csapat vagy jelentkező átveheti a GOM Oktatási Díjat, illetve a díjjal járó 3.000 eurós pénzösszeget, emellett pedig lehetőséget kap arra, hogy laboratóriumi kísérletét neves cégek képviselői előtt is bemutathassa a 2017-es GOM 3D Metrológiai Konferencián.

A GOM Oktatási Díj átadásával a vállalat szeretné támogatni a gyakorlat-orientált oktatást a 3D metrológiában. A teljes mezős 3D szkennelés mára alapját képezi az Ipar 4.0-nak, hiszen a gyártófolyamatok alatt végzett autonóm minőségbiztosításoknak előfeltételévé vált az alkatrészek teljes 3D digitalizációja.

Pályázati időpontok:

  • Regisztráció határideje: 2017. június 15.
  • Pályamunkák benyújtásának határideje: 2017. június 30.
  • A győztes értesítése e-mailen: 2017. szeptember 1-ig
  • Díjátadó ceremónia időpontja: 2017. szeptemberében, a GOM 3D Metrológiai Konferencián, Braunschweig-ban, Németországban
 Regisztrálni EZEN A LINKEN tudnak!

ForrásGOM

További információ:

A GOM hivatalos magyar forgalmazója, az R-Design honlapján.

A GOM hivatalos honlapján.