Kiváló minőségű szerszámok, szerszámgép-alkatrészek és befogórendszerek a PMT kínálatában

A jó minőségű termék létrehozásához számos körülmény teljesítésére, valamint megbízható és hatékony berendezések használatára van szükség. A Pekárik Szerszámgép Kereskedelmi Kft. célja Magyarországon olyan gyártók képviselete, amelyek kiváló minőséget közvetítenek a felhasználó felé. A cég már a kezdetektől együtt dolgozik olasz és holland gyártókkal.

A Pekárik Szerszámgép kereskedelmi Kft. (PMT) kis családi vállalkozásból vált 15 év alatt a magyarországi lemezmegmunkálás ismert szereplőjévé. A cég által forgalmazott és szállított gépek az alkalmazási körüknek és a vevői igényeknek kiválóan megfelelnek, hiszen minden darab eladását gondos igényfelmérés előzi meg. A vállalkozás a világ számos pontjáról importál szerszámgépeket, melyek a lemezhajlításban és a fémszerkezetgyártásban széleskörűen felhasználhatók.

A PMT hazánkban több, szintén kisvállalkozásból ismertté vált gyártó termékeit forgalmazza, így az alábbiakban röviden bemutatott élhajlító szerszám-,  élhajlító szerszám befogó rendszerek-, illetve gépalkatrész gyártók kínálatát is.

GIMEC elhajlító szerszámok és kiegészítők

A GIMEC több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal, középvállalkozásként működik az olaszországi Monzaban. Termékeikre és munkájukra nagymértékű szakértelem és elkötelezett hozzáállás jellemző. Az olasz családi vállalkozás minden típusú szerszámrendszerben, minden típusú élhajlító géphez kínál élhajlító szerszámot és speciális felszereléseket a felhasználóknak. Egyedi élhajlító szerszámok tervezésére és gyártására is professzionálisan felkészültek.

gimec_pekarik

A PMT Magyarországon több, mint ezerféle élhajlító és lemezolló szerszámot kínál, melyeket akár néhány napos szállítási határidővel is át tudnak adni a partnereiknek. Az általuk forgalmazott ERMAKSAN márkájú élhajlító gépek US szerszámrendszerűek, míg a SAFAN DARLEY márkájú gépek WILA szerszámrendszerrel felszereltek.

GIVI MISURE szerszámgép alkatrészek

A szintén több, mint harminc éves szakmai múltra visszatekintő GIVI MISURE a szerszámgépeknél alkalmazott elmozdulásmérés és pozícionálás eszközeinek gyártásával foglalkozik. A Milano vonzáskörzetében található olasz céget, csakúgy, mint a PMT-t és a GIMEC-et, családi vállalkozásként alapították. Kínálatukban megtalálhatók lineáris útmérők, forgó jeladók, enkóderek, digitális kijelzők, pozícionáló berendezések, rugalmas kuplungok, melyek nélkülözhetetlen eszközök a szerszámgépek megfelelő működéséhez.

Givi_mérőeszközök_k (1)

WILA élhajlító szerszámok és szerszámbefogó-rendszerek

A holland WILA cég lemezmegmunkáláshoz fejleszt és gyárt élhajlító szerszámokat, befogórendszereket, igény szerint többféle kialakításban, immár több, mint 80 éve, nevük fogalom a szakmában. Fejlesztéseiket a partnereik igényeinek megfelelően irányítják, szorosan együttműködve a felhasználókkal.

Működésük öt alapelve a pontosság, a tartósság, a rugalmasság, a gyorsaság és a biztonság.

Rendszereik kompakt kialakításúak, és automatikus hidraulikus vagy manuális verziókban kaphatók mindenfajta felső és alsó szerszám gyors és precíz rögzítéséhez. Ezeknek megfelelően a termékek alkalmazása gyorsabb szerszámozási és műveleti időt tesz elérhetővé a felhasználók számára. Összefoglalva: elsődleges céljuk a hatékonyság javítása.

WILAUSA

A világ vezető hajlítógép gyártóival kialakított szoros partnerség, a kiterjedt és szakképzett kereskedői hálózat, a jelentős tapasztalattal rendelkező regionális igazgatók, valamint a külön alkalmazástámogatási és tervezőcsapat révén a WILA mindig az ügyfelek rendelkezésére áll.

A PMT által forgalmazott SAFAN DARLEY élhajlító gépekhez a WILA szerszámokat ajánlja a magyar forgalmazó.

A bemutatott vállalkozások termékeit Magyarországon a Pekárik Szerszámgép Kereskedelmi Kft.-től vásárolhatják meg az érdeklődők.

További információ

A Pekárik Szerszámgép Kereskedelmi Kft. hivatalos weboldalán.

A GIMEC SRL. honlapján.

A GIVI MISURE SRL. honlapján.

A WILA weboldalán.

gimec logogivi-misure_Logowila-logo

Megosztás
[
    ]