Cégcsoport egységesítés a DMG MORI-nál – Global One

A DMG MORI a múlt évben elindította “Global One” nevű projektjét, melynek célja, hogy integrálja a DMG MORI COMPANY LIMITED és a DMG MORI AKTIENGESELLSCHAFT vállalatokat egy globális, egységesített szerszámgép csoport kialakítása érdekében. Világszerte több, mint 12.000 alkalmazottukkal és 164 nemzetközi Eladói és Szolgáltatói oldalukkal, a jövőben egységes berendezkedéssel fognak működni.

Az ügyfélkapcsolataiban stabilitást és folyamatosságot ígérő japán vállalat, új kezdeményezését Önökkel együtt szeretné megvalósítani: a “Global One” a jövő-orientált gépi innovációkat, a DMG MORI alkatrészeket, szoftver megoldásokat és LifeCycle szolgáltatásokat foglalja magába annak érdekében, hogy páratlan minőséget kínálhasson a gyártástól egészen az ügyfélközpontú megoldásokig. Ez egy olyan új technológiai és gyártói dimenzió előfutára, amelynek célja az automatizáció és digitalizáció az Ipar 4.0 korszakában.

global_one

Telephelyek és feladataik a jövőben

A kezdeményezéssel bevezetik a globális tudás változatosságát és kibővítik gyártelepeik regionális erősségeit. Ez alkalmazható például pfronteni és seebachi telephelyeikre, amelyek a jövőben a gyári képzések, főként az 5-tengelyes, teljes körű megmunkálás központjai lesznek. A bliefeldi és igai telephelyek az univerzális esztergálásra, valamint a marás-esztergálásra fognak specializálódni, szoros együttműködésben egymással. Bergamo fókusza a gyártásra és az automatizált esztergálásra fog kerülni. A cég emellett a narai Excellence Center-re fog támaszkodni az autóiparral és a pfronteniekre a repülőiparral kapcsolatos feladatokban.

Egységesített szerszámgépgyártó cégként, a jövőben új innovációk fejlesztésén is fognak dolgozni, melyek középpontjába főként az ügyféli értékek fognak kerülni. Mindenek előtt azonban szeretnék meghallgatni Önöket és olyan megoldásokat kialakítani, melyek az Önök igényeihez vannak igazítva. Gépeikkel és bizonyos DMG MORI alkatrészeikkel pedig az egységes technológiákra és feldolgozási megoldásokra fognak koncentrálni.

Digitalizáció és új technológiák

A DMG MORI számára a digitalizáció a jövő egyik fő témája. Applikáció alapú vezérlő és operációs szoftverüket, a CELOS-t egy digitalizációs platformmá bővítik, hiszen a program már most is egy kulcsfontosságú elemet kínál az ügyfeleknek a hálózatos, intelligens gyártásban. Egy új és egyszerű opció lehet a CELOS applikációk integrációja, kiválasztott ügyfelek számára.

Az új technológiák, mint az ULTRASONIC & LASERTEC már most is számos lehetőséget kínál Önöknek a gyártás egyes folyamatainak elkülönítésére, az Additív Gyártás viszont szintén bővülni fog, főként a fém alapanyagok terén.

Jobb gép- és szolgáltatásminőség

A vállalat folytatja “Quality First” stratégiáját is, melynek fő célja, hogy az egyesített cégcsoportra világszerte kiterjessze a következetes minőség-orientált szemléletet. Az ECOLINE evolúciója a CLX és CMX szériás gépek esetében nagyszerű példa erre. Vonzó alapgépekként az ügyfelek rendelkezésére bocsájtják a technológiai teljesítmény teljes skáláját, az új vezérlő rendszereket és a DMG MORI szakmai ismereteit az automatizáció terén. Mindezt javított minőséggel és termelékenységgel – a CMX V mostantól akár HEIDENHAIN vezérlővel is elérhető.

Teljesen újraértelmezték a szerviz és pótalkatrészek (LifeCylce) árazását is. 5 új szolgáltatási ígéretével a DMG MORI szeretne megfelelni minden elvárásnak szolgáltatásaik minőségét illetően, melyet elsősorban a korrekt árazással és a legjobb ár garanciájával kívánnak elérni.

A vállalat munkatársai meg vannak győződve arról, hogy Ön, legyen akár a cég ügyfele, beszállítója vagy üzleti partnere, profitálni fog a “Global One” cégegyesítésből. A DMG MORI Önnek köszönhetően érte el jelenlegi formáját és jövőjüket is Önnel együtt szeretnék formálni, így arra kérik: Beszéljen velük, hiszen számít a véleménye!

ForrásDMG MORI

További információ

A DMG MORI Hungary Kft. honlapján.

A DMG  MORI Hungary Kft. kapcsolattartója:

Kovács Gábor
Tel.: +36 1 430 16 14
Fax: +36 1 430 16 15
Mobile: +36 30 676 36 21
gabor.kovacs@dmgmori.com

DMG MORI Hungary Kft.
Vegyész u. 17-25, B. Épület
HU-1116 Budapest

Megosztás
[
    ]