Szokott Ön biztosítást kötni gépeire?

Kérjük, töltse ki alábbi kérdőívünket, mellyel olvasóink gyártási körülményiről szeretnénk információkat kérni. Célunk, hogy a beérkezett válaszok alapján összegyűjtsük az üzemi problémák esetében elérhető szolgáltatásokat!

A kérdések elsősorban a fellépő üzemi problémákra, azok kezelésére, illetve a géppark méretére és átlagos értékére vonatkoznak, és az adatgyűjtés teljesen ANONIM módon történik.

Szerszámipari rendezvényeken, személyes találkozók, beszélgetések alkalmával többször felmerült kérdésként, hogy milyen megelőző lépéseket tehetnek a hazai gyártó cégek döntéshozói a különböző üzemi problémák megelőzése, minimalizálása érdekében. A gyártásban használt berendezések hatékonysága idővel csökken, ez sajnos elkerülhetetlen folyamat. Ennek oka lehet egy-egy alkatrész meghibásodása, de akár az intenzív, hosszú távú használat hatására bekövetkezett amortizáció is. Az ilyen esetekben – kiváltképp, ha az váratlanul következik be – a fellépő üzemszüneti idő csökkentheti a termelékenységet, a vállalat pedig profittól eshet el.

Egy ilyen szituáció persze nem csak egy hibás gép szervizelése, cseréje esetén léphet fel. Üzemi környezetben számos egyéb probléma (tűzeset, baleset, emberi mulasztás, stb.) történhet, ami befolyásolja, vagy akár hosszabb időre ellehetetleníti a gyártást. Mindez jelentős többletkiadást generálhat vállalata számára, ami újabb problémákhoz vezethet.

Úgy gondoltunk, Olvasóink közül is sokakat érdekelhet, milyen lehetőségek léteznek az ilyen problémák kivédésére vagy megelőzésére. Azért, hogy Önöknek is használható visszajelzést adjunk a témában, és a megfelelő információkat gyűjtsük össze, létrehoztunk egy kérdőívet, amivel az Önök üzemében fellépő problémák gyakoriságáról, illetve az alkalmazott megelőző lépésekről adhatnak információkat.

A beérkezett válaszok alapján össze fogjuk gyűjteni a hazai piacon elérhető szolgáltatásokat, amik ilyen szélsőséges esetekben nyújtanak segítséget.

A kérdőív kitöltése természetesen ANONIM módon történik.

orange

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

orange

Köszönjük!