Itt a legújabb SPEEDIO sorozat Japánból

A Brother a 2016-os JIMTOF kiállításon kiemelt helyen vonultatta fel azon gépeit, melyek a cég egyik erősségét, a nagy sebességű megmunkálást helyezték előtérbe. A Brother gépei közül kiemelkednek a SPEEDIO sorozatba tartozó gépek, melyeket kifejezetten olyan nagyszériás, főként autóipari forgácsolási feladatokra terveztek, ahol elsődleges szempont a nagy gyártásbiztonság és a rövid ciklusidővel végzett gyártás.

brother_jimtof_article

Makoto Hoshi, a Brother Industries Ltd. szerszámgép üzletágának vezetője interjúnkban kiemelte, hogy a Brother gépei képesek biztosítani azokat a nagyon rövid ciklusidőket, amit a megcélzott iparágak elvárnak.

Az idei kiállításon mutatták be a SPEEDIO gépcsalád legújabb tagjait. 2013-ban debütált gépcsalád folyamatos fejlesztés alatt áll. A gépcsalád bővítésével, illetve frissítésével elsődleges céljuk volt, hogy szélesebb körben képesek legyenek megoldásokat nyújtani ügyfeleiknek. Ennek köszönhetően már hétre bővült az elérhető gépek száma.

A gépsorozat legújabb tagja a SPEEDIO M140X2, melyben az esztergálás és marás ötvözete jelenik meg. Makoto Hoshi véleménye szerint a gép kiemelkedő gyorsasága és pontossága miatt az európai piacon – kiemelve a magyar piacot is – komoly érdeklődésre tarthat számot. A gép részletes bemutató cikkét EZEN a linken lehet elérni.

brother_jimtof_article_2

Makoto Hoshi hangsúlyozta megelégedettségét az európai értékesítési hálózatukkal, illetve megemlítette a Frankfurtban található technológiai központjukat is, mivel így gyorsabban tudnak reagálni az európai piacon felmerülő kérdésekre. A fejlesztések ezután sem állnak meg. Makoto Hoshi által megfogalmazott cél, hogy tovább folytassák a gépek képességeinek javítását, hogy még gyorsabb és hatékonyabb gépeket tudjanak ügyfeleiknek kínálni.

Kazuhisa Yamaguchi, az európai Brother Internationale Industriemaschinen GmbH és a frankfurti technológiai központ vezetője is kiemelte az M+E Kft.-vel tartó eredményes együttműködésüket. Megemlítette, hogy a két cég partneri viszonya már hosszú évekre tekint vissza, és a hazai képviselet felé rendületlen a bizalmuk. A magyarországi képviselet mind technológiai háttértámogatásban, mind pedig szerviz szolgáltatásban az európai piacuk meghatározó szereplője, amit a folyamatosan növekvő értékesítési mutatók is jól szemléltetnek.

További információ

A Brother gépek magyarországi forgalmazója, az M+E Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]